News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Kane ή Mbappé, ο ορισμός του Florentino Pérez για να κάνει τον Cristiano Ronaldo να ξεχαστεί

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Του Antonio Sanz

Ένας εκρηκτικός είναι έτοιμος να πέσει στο Μπερναμπέου

Αν κι ο Jorge Mendes εξακολουθεί να προτιμά ο εκπρόσωπός του να παραμείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης, Florentino και Cristiano έχουν όλο και πιο ξεκάθαρο ότι αυτό το καλοκαίρι θα φύγει για πάντα απ’το club


Αυτό του Ζιντάν σήμανε μια μεγάλη πτώση για την λευκή ηγεσία. Ούτε το περίμενε ούτε μπορούσε να πιστέψει την εγκατάλειψη. Μετά από διάφορες κινήσεις, ο αθλητικός σύμβουλος του Κριστιάνο Ρονάλντο γνωστοποίησε στην διοίκηση του Μπερναμπέου ότι ο Julen Lopetegui ήταν ο ιδανικός άνθρωπος. Ο Florentino Pérez αντέδρασε. Έχοντας επίγνωση του μεγέθους της ενέργειας τόλμησε να συγκινήσει τον madridismo του guipuzcoano προπονητή. Και τον έφερε στον κήπο για να γνωρίζει τη δυσκολία που συνεπαγόταν η επιχείρηση και τη μιντιακή τιμωρία που θα μπορούσε να συνεπάγεται η εκτέλεση για τον ομοσπονδιακό προπονητή. Εν τω μεταξύ, ο σύμβουλος του CR7 προσπαθούσε, επίσης, να στεγάσει το αστέρι του μ’έναν προπονητή στα σχοινιά. Σ’αυτό το οικοσύστημα, το αφεντικό της Ρεάλ Μαδρίτης διατηρούσε ότι η κοινή γνώμη έπρεπε να ενημερωθεί για τη συμφωνία το συντομότερο δυνατό. Ο φόβος του Pérez ήταν μια πιθανή ολίσθηση του Lopetegui με την Roja, που θα μπορούσε να προκαλέσει να’ρχοταν αυτός πτώμα στον πάγκο της Concha Espina. Αυτή η θεωρία είναι ο πραγματικός λόγος για την επιτάχυνση των πραγμάτων, όπου περισσότεροι απ’τους αναμενόμενους το γνώριζαν και σχεδόν όλοι σιώπησαν προς όφελος του κοινού κέρδους.

Η Ρωσία έχει αφήσει αμφισβητούμενο τον Rubiales και το ισπανικό ποδόσφαιρο. Εν τω μεταξύ, η Ρεάλ Μαδρίτης γλείφει πληγές με τον Cristiano Ronaldo. Αιφνιδιαστικά, η Γιουβέντους του Τορίνο έχει μπει στο μάτι του Πορτογάλου. Αν στο παρελθόν, σημάδευαν την ατζέντα του μόνο η PSG και η Manchester United, αυτή τη φορά η παράλογη είσοδος των Ιταλών προσφέρει μια σχισμή εξόδου για το πορτογαλικό αστέρι. Ξεκάθαρα, Ο CR7 είναι κουρασμένος με τον Florentino κι ο Florentino κουρασμένος με τον CR7. Δεν αντέχουν ο ένας τον άλλο. Έχουν πει αρκετά, σε μια επίπλαστη σχέση. Το σοβαρό φορολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο αθλητής έχει καταλήξει να καταστρέψει μια συμφωνία που δεν παρακολουθεί κανένα από τα μέρη. Γι’αυτό, όλοι έχουν καταλάβει ότι το καλύτερο είναι να αφήσει να λύσει τις άγκυρες και να πετάξει ελεύθερος. Όλοι, εκτός απ’τον πράκτορα του Πορτογάλου, αντίθετος στο να εγκαταλείψει ο ποδοσφαιριστής του το λευκό κλαμπ. Ωστόσο, δεν του απομένει άλλη επιλογή απ’το να χειριστεί τους χρόνους της εγκατάλειψης.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξερράγη στο Κίεβο. Ούτε ο ονειρεμένος τελικός του βγήκε, ούτε αισθάνθηκε ότι το καλύτερο ήταν να σιωπήσει όταν ολοκλήρωσε μια αναμέτρηση, θα λέγαμε, τυπική. Στα μικρόφωνα του Bein Sports το ξεφούρνισε: "Ήταν πολύ ωραίο να’μαι στη Μαδρίτη. Τις επόμενες ημέρες, θα δώσω μια απάντηση στους οπαδούς, που αυτοί είναι πάντα μαζί μου. Έχω απολαύσει αυτή τη στιγμή". Αυτό στο χόρτο. Το ντους μετά το παιχνίδι δεν χαλάρωσε την προετοιμασμένη ομιλία: «Ίσως έχω κάνει λάθος στη στιγμή... ή όχι, επειδή αυτοί οι παίκτες έχουν γράψει ιστορία. Όταν θα πάω στη συγκέντρωση της Πορτογαλίας, θα μιλήσω, επειδή υπάρχουν σημαντικά πράγματα που πρέπει να πω. Είναι καταστάσεις που έρχονται από πολύ καιρό, έχω υπομείνει και τα πράγματα δεν λύνονται με χρήματα». Αλλά δεν τήρησε το λόγο του. Ούτε μίλησε όταν εντάχθηκε στην Εθνική ούτε εξήγησε τα σημαντικά πράγματα που τον ζαλίζουν. Ούτε φυσικά μίλησε και με τον πρόεδρο Pérez.


Να βρει έναν αντικαταστάτη

Έτσι όπως έχουν τα πράγματα, ο Florentino θέλει να αποτινάξει το επαναλαμβανόμενο θέμα των τελευταίων καλοκαιριών. Δυστυχώς, η ακολουθία επαναλαμβάνεται κι αυτό του Κριστιάνο Ρονάλντο φορτώνεται πια στην προεδρία. Με τον άξονα τοποθετημένο στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο ηγέτης παραδέχεται ότι άλλα ονόματα είναι περισσότερο από επαρκή για να σβήσουν την εικόνα του αστέρα της Madeira. Θέλει να το βγάλει από πάνω του, αλλά πριν επιταχύνει τη δυναμική του, υποστηρίζει με σαφήνεια ότι πρέπει να βρει μια αντικατάσταση περισσότερο από συνεπής. Με τον στόχο ξεκάθαρο, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης θεωρεί ότι δύο ονόματα παραμένουν πάνω απ’τα υπόλοιπα. Έχοντας επίγνωση ότι θα παλέψει για τον Neymar όσο το δυνατόν περισσότερο, στη Ρωσία έχουν τοποθετηθεί δύο επιθετικοί ικανοί να προτείνουν τον CR7 για λήθη. Την πρόκληση την ορίζουν οι Kylian Mbappé και Harry Kane. Και οι δύο είναι ικανοί, με το Mundial υπό μάλης, να καταπνίξουν την φυγή του Cristiano στην Ιταλία.

Το είπε ο Mbappè με την κοινή λογική της στιγμής: «θέλω να παίξω στην καλύτερη ομάδα του κόσμου», ενώ υπέγραφε το μέλλον του στην Παρί. Δεν τόλμησε τη δυστυχία του επειδή επέλεξε την París Saint Germain, θέλοντας να ζήσει μια άλλη περιπέτεια. Ίσως, σκεπτόμενος, να προκαλέσει μια καλύτερη κίνηση στο μέλλον. Αυτή η εφημερίδα προειδοποίησε ήδη στις 20 Απριλίου ότι ο Γάλλος επιθετικός βρισκόταν στο ραντάρ του Florentino. Όταν εκείνη η πληροφορία αποθάρρυνε περισσότερους από έναν, η Ρεάλ Μαδρίτης συνέχισε να εργάζεται με την πρόθεση στην απόκτηση. Δεν ήταν εύκολο να το πιστέψεις. Σήμερα, είναι πιο απλό να συμφιλιωθεί με το Financial Fair Play απ’το να διατηρήσει σχεδόν όμηρες τις μελλοντικές αγορές της ομάδας του κράτους του Κατάρ. Ενώ οι πιθανότητες του Neymar αμφισβητούνται, όσο κι αν πιέζει ο παίκτης, αυτές του Γάλλου μεγαλώνουν με το ενδιαφέρον της ρωσικής στιγμής.

Αυτό του Kane ξεκινά με τον Bale. Ο Florentino έχει επικυρώσει την αλλαγή κομματιών: βασίλισσα για βασίλισσα, θα’ταν στο σκάκι. Ο Άγγλος για τον Ουαλό. Αλλά φυσικά δεν είναι απλό να δεχτεί η Τότεναμ και... μετά ο Γκάρεθ. Αυτό που μένει ξεκάθαρο είναι ότι ένα απ’τα αστέρια της Ρωσίας είναι ο 24χρονος επιθετικός, πρώτος σκόρερ του τουρνουά. Ένα κελεπούρι για οποιαδήποτε ομάδα και ειδικά για την οντότητα που τον έχει ανανεώσει μέχρι το 2024. Οι επιτυχίες του επιθετικού προκαλούν να αρέσει περισσότερο, τη στιγμή που η τιμή ανεβαίνει. Τα 200 εκατομμύρια ευρώ ως τιμή εξόδου θα εξαρτηθούν απ’αυτό που θα’ναι ικανή να πάρει η Ρεάλ Μαδρίτης απ’τη Γιουβέντους για τον CR7. Πρόκειται για συνθηκολόγηση μπροστά σε μια περίπλοκη επιχείρηση εξόδου. Αλλά μόνο εάν ο Bale παραδεχτεί ότι ο χρόνος του στη Μαδρίτη τελείωσε, θα’ταν πιο κοντά ο Kane. Στο τέλος, τα σημαδεμένα φύλλα του Florentino διατηρούν μόνο ένα βήμα: να πουλήσει τον παίκτη που είναι θυμωμένος καλοκαίρι μετά το καλοκαίρι.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.