News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Cristiano Ronaldo περιμένει στη Μαδρίτη τη Juventus να κάνει την προσφορά επίσημη

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Του Fermin de la Calle

Στην Ιταλία, κάνουν τους υπολογισμούς τους

Προς το παρόν, τα πάντα είναι γραμμένα στον Τύπο, αλλά δεν υπάρχει κανένα επίσημο χαρτί που να’χει φτάσει στα γραφεία της Ρεάλ Μαδρίτης που να ζητάει την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο


O Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους... ίσως σύντομα. Η αλήθεια είναι ότι οι πηγές της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν επιβεβαιώσει την El Confidencial ότι στα γραφεία του Σαντιάγκο Μπερναμπέου δεν έχουν λάβει κάποια είδηση για το ιταλικό club. Του Florentino Pérez του τραβά την προσοχή που θεωρείται δεδομένο ότι ο Cristiano πηγαίνει στο Τορίνο, όταν δεν έχει λάβει καμία προσφορά, αν και αυτή την εβδομάδα έχει υπάρξει μια συνάντηση μεταξύ του Jorge Mendes και του Jose Angel Sanchez για να ξεκαθαρίσει τις θέσεις και των δύο μερών. Σε κάθε περίπτωση, ο Cristiano Ronaldo είναι σε διακοπές... στη Μαδρίτη.

Ο Florentino, μέσω του Jose Angel Sanchez, κατέστησε πολύ ξεκάθαρη στον Jorge Mendes τη θέση της Ρεάλ Μαδρίτης όταν συνέβη το περιστατικό ανάμεσα στον επιθετικό και τον σύλλογο μετά την κατάκτηση του Champions League και οι δηλώσεις του παίκτη για την αποχώρησή του. «Φέρε 100 εκατομμύρια ευρώ για την πώληση, αλλά μέχρι να συμβεί αυτό, δεν θα αφιερώσουμε ξανά ούτε ένα δευτερόλεπτο σ’αυτό το θέμα. Τους χρόνους τους ορίζει η Ρεάλ Μαδρίτης», προειδοποίησε θυμωμένος ο πρόεδρος, σύμφωνα με την έκδοση που διαχειρίζονται στο club. Η υπομονή του Florentino εξαντλήθηκε μετά τη διαφωνία με τον Ρονάλντο και το ότι αυτός αμφισβήτησε για πολλοστή φορά την παραμονή του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο εγωισμός του Κριστιάνο που στιγμάτισε τη γιορτή του Champions League του Κιέβου προκάλεσε να μην θέλει ο ηγέτης να χτίσει περισσότερες γέφυρες με τον ποδοσφαιριστή. "Αν φέρει τα χρήματα, να φύγει, αν δεν τα φέρει, έχει συμβόλαιο", ήταν το μήνυμα που έλαβε ο Mendes.

Ο Cristiano διατήρησε τον παλμό και προειδοποίησε ότι δεν θα καθόταν να διαπραγματευτεί αυτοπροσώπως με τον Florentino σε ό, τι ήταν στην πραγματικότητα λόγια του αέρα, επειδή ούτε κι ο Florentino είχε καμία πρόθεση να καθίσει μαζί του. Στην πραγματικότητα, ούτε μαζί του ούτε με τον πράκτορά του. Η προσφορά βελτίωσης της σύμβασης της Ρεάλ Μαδρίτης δεν πρόκειται να επανεξεταστεί επειδή ο πρόεδρος ήταν και είναι πεπεισμένος ότι είναι η πιο δίκαια για έναν 33χρονο επιθετικό.

Σ’αυτό προστέθηκε ένα άλλο ένα ισχυρό μήνυμα: η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα φανεί στιγματισμένη σε καμία στιγμή απ’το σκάνδαλο της φοροδιαφυγής του ποδοσφαιριστή. Ούτε θα αναλάβει την πληρωμή του προστίμου ούτε θα κάνει καμία δημόσια κίνηση υποστήριξης για να υποστηρίξει τις παράνομες χρηματοοικονομικές πρακτικές του παίκτη. Ο Mendes έφυγε από εκείνη τη συνάντηση με μια πολύ σαφή ιδέα της θέσης του club. Έπρεπε να αναζητήσει προσφορές για να βγάλει τον Cristiano από την Ρεάλ Μαδρίτης επειδή αυτή τη φορά είχε περάσει αρκετές κόκκινες γραμμές.

Αδιαφορία και σιγή γύρω από τον Cristiano

Η Γιουβέντους κάνει αριθμούς για να μελετήσει την κερδοφορία της υπογραφής, κάτι που θα επηρεάσει σημαντικά την οικονομία της, δεδομένου ότι είναι ένα club εισηγμένο στο χρηματιστήριο. Τα 100 εκατομμύρια της πώλησης φαίνεται να μην αποτελούν εμπόδιο, το πρόβλημα είναι να αναλάβει το μισθό των 60 εκατομμυρίων ευρώ μικτά που απαιτεί ο παίκτης για κάθε μία από τις τέσσερις σεζόν που ζητάει. Το Juventino club μελετά την αξιοπιστία της επιχείρησης με την υπογραφή να’χει ήδη ανακοινωθεί αποκλειστικά εν μέσω τυμπανοκρουσιών.

Ενώ συμβαίνει όλο αυτό το τσίρκο γύρω απ’τον παίκτη, το λευκό club αγνοεί τις πληροφορίες που δημοσιεύονται, όχι όπως όταν διέψευσε μια προσφορά για τον Neymar για 310 εκατομμύρια που ενημέρωσε το TVE. Η δημόσια τηλεόραση δεν έχει συνήθεια να μπαίνει σε αυτόν τον πόλεμο αποκλειστικοτήτων και κατέληξε να παραδεχτεί το λάθος και να ζητήσει συγγνώμη. Η δεύτερη δημόσια διάψευση έθαβε μια αποκλειστικότητα απ’τη Γαλλία που επιβεβαίωνε ότι οι λευκοί φέρονταν να’χαν κλείσει στα 272 εκατομμύρια την υπογραφή του Mbappé, τον οποίο βολιδοσκόπησαν και πάλι πριν απ’το Παγκόσμιο Κύπελλο ως εναλλακτική στην περίπλοκη έξοδο του Neymar, ειδικά αφότου έγιναν γνωστά τα προβλήματα της PSG με το «financial fair play». Για τους Neymar και Mbappé ο Florentino έχει βγάλει νύχια. Για τον Cristiano Ronaldo, εξακολουθεί να δείχνει αδιαφορία.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.