News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ένα μυθικό αντίο για τον Cristiano

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Του David G. Medina

Τόσο το club όσο κι ο ίδιος ο CR7 θα κάνουν τα πάντα για να φύγει απ’την οντότητα απ’την μπροστινή πόρτα


Εννέα χρόνια θα διαρκέσει η σχέση μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Κριστιάνο Ρονάλντο. Σχεδόν μια δεκαετία στην οποία, γκολ με το γκολ και τίτλο με τον τίτλο, ο Πορτογάλος έχει κερδίσει το δικαίωμα να βρίσκεται ανάμεσα στους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος, στην ιστορία του συλλόγου των 13ων Ευρωπαϊκών Κυπέλλων. Μάλιστα, ίσως μόνο ο Don Alfredo di Stefano ν’αντέχει στη σύγκριση λόγω της επιρροής του στην πρώτη σπουδαία Μαδρίτη στην ιστορία.

Και είναι ότι ακριβώς σήμερα, ενώ η αποχώρησή του έχει συγκλονίσει τον madridismo, συμπληρώνονται εννέα χρόνια από εκείνη την 6η Ιουλίου του 2009 που το Santiago Bernabeu γέμισε για να δει την παρουσίαση του Πορτογάλου αστέρα. Αγορασμένος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για περισσότερα από 90 εκατομμύρια ευρώ, 80.000 ψυχές γέμισαν το κολοσσαίο του Chamartin ενώ ο εκρηκτικός ομολογούσε ότι εκπλήρωνε το «όνειρο» του να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Το "όνειρο" έφτασε στο τέλος του και τα δύο μέρη, ποδοσφαιριστής και οντότητα, επιθυμούν το αντίο να γίνει με στυλ. Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, με 451 γκολ, πρέπει να φύγει απ’την οντότητα με τις τιμές που αξίζει στον καθοριστικό άνθρωπο στην κατάκτηση (οι λαμπρές στατιστικές του οδήγησαν σε συλλογικές επιτυχίες) τεσσάρων απ’τα πέντε τελευταία Champions League.

Ως εκ τούτου, στην Ρεάλ Μαδρίτης, έχουν σαφές ότι ένας τόσο σημαντικός παίκτης δεν μπορεί να φύγει απ’την πίσω πόρτα. Θα υπάρξει αντίο με στιλ και, ελλείψει λεπτομερειών και ημερομηνιών, ο σύλλογος θέλει να αποτίσει φόρο τιμής στον παίκτη που άλλαξε την πρόσφατη ιστορία του συλλόγου, μέχρι το σημείο να τον μετατρέψει επίσης στην ομάδα που έχει κερδίσει τα περισσότερα Champions League (επτά, ξεπερνώντας τα ασπρόμαυρα ευρωπαϊκά κύπελλα).

Αντίο με στυλ

Ο Cristiano, παρά το θυμό του, θέλει επίσης να φύγει θριαμβευτικά απ’το club όπου έφτασε 24 ετών και στο οποίο έχει μετατραπεί στον καλύτερο του κόσμου τα τελευταία έτη, σε σημείο που να ισοφαρίσει τις πέντε Χρυσές Μπάλες του Leo Messi, κάτι αδιανόητο πριν από μερικά χρόνια.

Με αυτό, η Μαδρίτη δεν θα επαναλάβει το λάθος του ν’αποχαιρετήσει έναν μύθο απ’την πίσω πόρτα. Συνέβη ήδη όταν ο Κασίγιας πήγε στην Πόρτο, συμπεριλαμβανομένων δακρύων, και στην οντότητα του Chamartín θέλουν ένας άλλος απ’τους καλύτερους παίκτες τους να εγκαταλείψει την οντότητα με τις τιμές που αξίζει το πέρασμά του απ’το σύλλογο. Εννέα χρόνια αργότερα, πολλοί τίτλοι αργότερα, ο Cristiano αξίζει να φύγει απ’τη μπροστινή πόρτα της Ρεάλ Μαδρίτης.



Η σελίδα της στήλης στο facebook:




Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.