News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Έτσι ήταν η σύνοδος κορυφής χθες το βράδυ, κατά την οποία συμφωνήθηκε η οριστική έξοδος του Cristiano

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Του Carlos Carpio, υποδιευθυντή της Marca


Η Μαδρίτη του ζήτησε να προχωρήσει με την προσφορά των 100 εκατομμυρίων


Χθες το βράδυ συμφωνήθηκε η οριστική έξοδος του Cristiano Ronaldo απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν μια σύνοδος κορυφής μεταξύ του Jorge Mendes, πράκτορα του παίκτη, και του José Ángel Sánchez, δεξί χέρι του Florentino Pérez. Στη συζήτηση, που δεν θα’ναι η τελευταία, τέθηκαν τα θεμέλια του οριστικού αντίο του Πορτογάλου αστέρα.

Ο JAS, σε λευκή εκπροσώπηση, ζήτησε από τον Mendes να έφερνε μια προσφορά 100 εκατομμυρίων για να βάλει τέλος στα εννέα χρόνια του CR7 στη Μαδρίτη. Ο ισχυρός πράκτορας, απ’την πλευρά του, τους διαβεβαίωσε ότι θα έφερνε αυτή την προσφορά, η οποία θα είναι από τη Γιουβέντους, όπως ενημερώνει η MARCA εδώ και αρκετές ημέρες.

Η χθεσινοβραδινή ήταν η τελευταία φορά, κατανοούν στο περιβάλλον του Cristiano, που θα μπορούσε να συνεχίσει ντυμένος στα λευκά. Μόλις που αντιμετωπίστηκε μια βελτίωση του μισθού και ήταν η οριστική απόδειξη ότι απέμεινε μόνο μία λύση: η έξοδος απ’το σύλλογο του Chamartin. Μετά τη συζήτηση, αυτή η ελπίδα εξαφανίστηκε εντελώς, ενώ το 7 έχει τοποθετημένο ήδη το μυαλό του σε ένα μέλλον στη Γιουβέντους, όπου θα παίξει τις επόμενες τέσσερις σεζόν.

Έγινε επίσης συζήτηση για το ότι τόσο ο σύλλογος όσο και ο παίκτης θέλουν την καλύτερη δυνατή έξοδο γι’αυτόν που είναι, ας μην το ξεχνάμε, ο μεγαλύτερος σκόρερ στην ιστορία της οντότητας, με 451 γκολ σε εννέα σεζόν.

Θα συνεχίσουν να μιλάνε τις επόμενες ώρες και ημέρες, αλλά απ’την χθεσινή συζήτηση ανάμεσα σε δύο απ’τους πιο σημαντικούς συνομιλητές στην σαπουνόπερα Cristiano κατέστη σαφές ότι ο επιθετικός θα πάει στο Τορίνο για να αντιμετωπίσει την επόμενη σεζόν στην Ιταλία.



Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.