News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Valverde δίνει μια ανάσα στον Ancelotti: επιστρέφει νωρίς λόγω τιμωρίας

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Του J. L. Calderón

Η κίτρινη κάρτα που είδε κόντρα στην Παραγουάη τον εμποδίζει να αγωνιστεί την Τρίτη με τη Βενεζουέλα


Ο Φέντε Βαλβέρδε θα βρίσκεται στο Valdebebas την Τρίτη όταν επιστρέψει η ομάδα στις προπονήσεις. Η κίτρινη κάρτα που είδε στο πρώτο ματς με την Ουρουγουάη κόντρα στην Παραγουάη επιφέρει τιμωρία για τον λευκό παίκτη και δεν θα μπορέσει να παίξει στη μονομαχία με τη Βενεζουέλα στις 10 Σεπτεμβρίου. Μια κίτρινη κάρτα που είναι οξυγόνο για τον Αντσελότι, ο οποίος δεν σταματά να σταυρώνει τα δάχτυλά του κατά τη διάρκεια αυτής της διακοπής των εθνικών, ώστε οι τραυματισμοί να μην πλήξουν περαιτέρω τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Βαλβέρδε δέχθηκε την κάρτα στο 37ο λεπτό του αγώνα με την Παραγουάη μετά από ένα φάουλ, ήταν η δεύτερη κίτρινη κάρτα στα Προκριματικά κι ως εκ τούτου έφερε την τιμωρία για το επόμενο παιχνίδι. Ο Βαλβέρδε, ο οποίος έπαιξε ολόκληρο το παιχνίδι στην ισοπαλία με 0-0 της Ουρουγουάης κόντρα στην Παραγουάη, θα πάρει μια ανάσα μετά την έναρξη της σεζόν στην οποία έχει παίξει τα πάντα. Έχει παίξει κάθε λεπτό στα πέντε παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης και έχει κάνει το ίδιο και με την εθνική ομάδα. Τώρα η τιμωρία θα επιτρέψει στο λευκό 8 να απολαύσει λίγες μέρες άδεια μέχρι να επιστρέψει στη δουλειά την Τρίτη και να περάσει επίσης μια βδομάδα χωρίς να αγωνιστεί, για να φορτίσει τις μπαταρίες του.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.