News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Bellingham δίνει μια χαρά

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Του J. L. Calderón

Προβλέπεται να ενταχθεί στην ομάδα αυτή τη βδομάδα και να ταξιδέψει στο Σαν Σεμπαστιάν


Ο Bellingham κάνει τον Ancelotti να χαμογελά και δεν είναι εύκολο. Ο Άγγλος είναι η θετική νότα στο λευκό αναρρωτήριο μετά από λίγες μέρες όπου η ροή των τραυματισμών έχει υπάρξει σταθερή. Ο παίκτης εξελίσσεται ευνοϊκά, αναμένεται να επιστρέψει στη δουλειά με το γκρουπ αυτή τη βδομάδα και, αν οι αισθήσεις είναι καλές, θα’ναι διαθέσιμος για την επιστροφή στη δράση ενάντια στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Η Μαδρίτη απολαμβάνει μίνι διακοπές και δεν θα επιστρέψει στη δουλειά μέχρι την Τρίτη στις 6:00 μ.μ. Όμως οι τραυματίες έχουν «καθήκοντα» και δεν σταματούν στις διαδικασίες αποθεραπείας τους. Ο Bellingham, ο οποίος βλέπει ήδη το φως στο τέλος του τούνελ μετά από δύο βδομάδες εκτός μάχης, είναι αυτός που θα πιέσει περισσότερο αυτές τις μέρες με την πρόκληση να επιτύχει τον στόχο και να βρίσκεται στις εντολές του Ancelotti εντός του προγραμματισμένου χρονικού διαστήματος. Ο προπονητής τον χρειάζεται γιατί οι τραυματισμοί πλήττουν την ομάδα κι ο Άγγλος θέλει να’ναι εκεί αφότου έχασε τρία παιχνίδια: Βαγιαδολίδ, Λας Πάλμας και Μπέτις.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.