News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Militão τραυματίζεται με τη Βραζιλία

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Των Sergio López de Vicente και Óscar García

Υπέστη ένα «μικρό τραυματισμό στο δεξί του μηρό» και θα επιστρέψει στην Ισπανία. Η CBF υπολογίζει περίπου 10-15 μέρες απουσίας. Αγανάκτηση στη Μαδρίτη με αυτές τις διακοπές.


Ο Μιλιτάο είναι τραυματίας. Το κακό έχει παραγίνει στο Chamartín. Αν πριν λίγες μέρες τραυματίστηκαν οι Μεντί, Τσουαμένι και Θεμπάγιος, τώρα είναι ο κεντρικός αμυντικός που θα πρέπει να επισκεφτεί το αναρρωτήριο. Όλα συνέβησαν στην προπόνηση της Τετάρτης: ένιωσε ένα τσίμπημα στον δεξιό μηρό και ειδοποίησε τις ιατρικές υπηρεσίες. Τίποτα σοβαρό, αλλά αρκετό για να εγκατασταθεί ο θόρυβος. Η CBF του έκανε μια μαγνητική τομογραφία και έχει επιβεβαιώσει ότι έχει έναν «μικρό τραυματισμό στον δεξιό μηρό του». Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι κόκκινος συναγερμός, αλλά είναι κίτρινος. Απ’τη Βραζιλία υπολογίζουν περίπου 10-15 μέρες απουσίας. Πρακτικά αποκλεισμένος για το Σαν Σεμπαστιάν.

Ιατρική έκθεση

«Ο Militão ένιωσε μυϊκές ενοχλήσεις στον δεξιό μηρό του μετά την προπόνηση της Τετάρτης στο προπονητικό κέντρο Atlético Paranaense. Αυτή την Πέμπτη, το ιατρικό τμήμα της CBF πραγματοποίησε μια κλινική εξέταση και μια μαγνητική τομογραφία, εντοπίζοντας έναν μικρό μυϊκό τραυματισμό στον δεξιό μηρό. Ο ποδοσφαιριστής αποκλείστηκε για τους δύο προκριματικούς αγώνες. Η CBF εκφράζει την αλληλεγγύη της στον ποδοσφαιριστή και του εύχεται ταχεία ανάρρωση».


Αγανάκτηση στη Μαδρίτη

Οι πηγές απ’το club ζητούν υπομονή. Μέχρι να φτάσει στη Μαδρίτη (Σάββατο) και να τον εξετάσουν οι γιατροί της οντότητας, δεν μπορούν να δώσουν συγκεκριμένες λεπτομέρειες. Αλλά προβλέπουν ότι, από όσα έχουν συζητήσει τόσο με τον Militão όσο και με τους γιατρούς της Βραζιλίας, δεν είναι ένας σοβαρός τραυματισμός. Έτσι, προς το παρόν, μεταφέρουν ηρεμία, αν κι από έξω γίνεται αισθητή μια τεταμένη ηρεμία. Και μια αύξουσα οργή με αυτές τις διεθνείς διακοπές και τις συνέπειές τους, κάτι που ανάβει όλα τα επίπεδα του συλλόγου.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.