News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Tchouameni και Mendy θα'ναι έτοιμοι να παίξουν στο Anoeta

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Του Agustín Martín

Οι δύο παίκτες, βασικοί για τον Κάρλο Αντσελότι, δεν έχουν σοβαρούς τραυματισμούς και θα είναι διαθέσιμοι για την επιστροφή στους αγώνες.


Aurelien Tchouameni (24 ετών) και Ferland Mendy (29) κατέληξαν τραυματίες την Κυριακή. Αμφότεροι δέχθηκαν χτυπήματα στον αγώνα με τη Μπέτις. Ο πρώτος άντεξε όλο το παιχνίδι. Ο δεύτερος αντικαταστάθηκε από τον Φραν Γκαρθία στο 65ο λεπτό. Περιέργως, και οι δύο παίκτες κλήθηκαν από τον Ντιντιέ Ντεσάν για να παίξουν τους πρώτους αγώνες του Nations League, αλλά και οι δύο επέστρεψαν στη Μαδρίτη. Και οι δύο βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Μαδρίτης και χθες προπονήθηκαν ξανά στο γυμναστήριο του Valdebebas μετά την επιστροφή τους από τα γαλλικά εδάφη: κάθε ομοσπονδία έχει τα ιατρικά της πρωτόκολλα και ανάμεσά τους είναι το προνόμιο να βλέπουν τους παίκτες επί τόπου, στην περίπτωση των Γάλλων γιατρών πριν, το ίδιο συνέβαινε με τους γιατρούς της Ουαλικής Ομοσπονδίας με τον Γκάρεθ Μπέιλ (το αντίθετο με τους Πορτογάλους γιατρούς, για να δώσουμε ένα άλλο παράδειγμα).

Σίγουρα αυτή τη βδομάδα οι δύο παίκτες θα μείνουν μέσα στις εγκαταστάσεις του Valdebebas χωρίς να βγουν στο χορτάρι. Ο Αντσελότι, που γνωρίζει το πρόγραμμα των λευκών, έχει σημειωμένο με κόκκινο χρώμα τους αγώνες με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, 22:00) και τρεις μέρες αργότερα, την πρεμιέρα του Champions League με τη Στουτγάρδη (Τρίτη 17, 22:00), όπου οι λευκοί υπερασπίζονται τον τίτλο σε αυτή τη νέα έκδοση με διαφορετικό φορμάτ.

Τόσο ο Μεντί όσο κι ο Τσουαμένι είναι δύο βασικά κομμάτια για τον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος τους υπολόγιζε πάντα. Τον πρώτο τον θεωρεί τέτοια προτεραιότητα ώστε έχει προτείνει την ανανέωσή του (το συμβόλαιό του λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο). Έχει παίξει 104 παιχνίδια (τρία γκολ) σε όλες τις διοργανώσεις υπό τις οδηγίες του Ιταλού από το 2021. Από την άλλη, τον Τσουαμένι τον θεωρεί «θεμελιώδες» κομμάτι. Έχει κάποια χαρακτηριστικά που, για εμάς, είναι πολύ σημαντικά», είπε τη μέρα της συνέντευξης Τύπου πριν από το παιχνίδι με τη Λας Πάλμας. Ο Γάλλος χαφ έχει παίξει 93 παιχνίδια (τρία γκολ) υπό τις οδηγίες του προπονητή από το Ρετζιόλο σε όλες τις διοργανώσεις. Ενώ η εθνική τους αντιμετωπίζει αυτή την πρώτη διακοπή αναζητώντας μια θέση στον τελικό του Nations League, οι δύο παίκτες αναρρώνουν, ευτυχώς, στη Μαδρίτη. Τους περιμένει το Anoeta...

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.