News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Tchouaméni εγκαταλείπει τη γαλλική συγκέντρωση

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Του Joel Del Río

Ο μέσος επιστρέφει στη Μαδρίτη μετά από ενοχλήσεις στο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού, τον ίδιο τραυματισμό που τον έκανε να χάσει τον τελικό του Γουέμπλεϊ την περασμένη σεζόν.


Περισσότερα προβλήματα για τον Carlo Ancelotti, ο οποίος έχει δει ατυχίες να χτυπούν την ομάδα του με τρεις συνεχόμενους τραυματισμούς σε μία μόνο μέρα. Κάτι πρωτάκουστο στον κόσμο του ποδοσφαίρου και το οποίο αφήνει τον λευκό σύλλογο με πολλά προβλήματα στο να διαμορφώσει τη μεσαία γραμμή του μετά την επιστροφή από την παύση των εθνικών. Ο Aurélien Tchouaméni, όπως κι ο Ferland Mendy πριν λίγες ώρες, φεύγει από τη γαλλική συγκέντρωση στο Clairefontaine μετά από εξέταση από τον Franck Le Gall, γιατρό της γαλλικής ομάδας, ο οποίος αποφάσισε ότι ήταν καλύτερο για αυτόν να επιστρέψει στη Μαδρίτη για να κάνει περισσότερες εξετάσεις. Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, αφού επιβεβαίωσε την απόσυρσή του, αποφάσισε να τον αντικαταστήσει με τον Ματέο Γκεντουζί.

Ενοχλήσεις στο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού μετά τον αγώνα με τη Μπέτις που θα εμποδίσουν τον Γάλλο μέσο να συμμετάσχει στους επόμενους δύο αγώνες των Μπλε στο UEFA Nations League, με την Ιταλία στο Parc des Princes την Παρασκευή και με το Βέλγιο στη Λυών τρεις ημέρες αργότερα. Αυτό είναι το ίδιο πόδι το οποίο τραυμάτισε στο τέλος της περασμένης σεζόν και που τον έκανε να χάσει τον τελικό του Champions League στο Γουέμπλεϊ. Ο χαφ υπέστη δύο τραυματισμούς που τον έκαναν να χάσει συνολικά 16 αγώνες την περασμένη σεζόν (μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Γαλλίας). Η λευκή ομάδα διαβεβαιώνει στη MARCA ότι η Γαλλική Ομοσπονδία έχει λάβει υπόψη τις οδηγίες των ιατρικών υπηρεσιών του συλλόγου και θα τους επιτρέψει και στους δύο να επιστρέψουν στη Μαδρίτη για θεραπεία. Αύριο το πρωί θα ξεκινήσουν την αποθεραπεία τους στο Valdebebas και είναι αμφίβολοι, αλλά δεν αποκλείονται, για το Σαν Σεμπαστιάν.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.