News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Οι λόγοι για την υποχώρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Mastantuono

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Το ποδόσφαιρο του Mastantuono συνεχίζει να εξελίσσεται. Εκτιμώμενος και παρακολουθούμενος από πολλούς, η Ρεάλ Μαδρίτης τον είδε, αλλά αποφάσισε να μείνει μακριά από φήμες και συμφέροντα ξένα με του λευκού συλλόγου


Ο Franco Mastantuono είναι ένα από εκείνα τα τέλεια παραδείγματα στα οποία οι βιασύνες και οι διαρροές παίζουν ενάντια σε μια πιθανή επιχείρηση. «Καλύτερα να κάνουμε ένα βήμα πίσω παρά να βρουν όφελος στο όνομά μας», λένε απ'το Valdebebas. Και είναι ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεκάθαρο ότι οι προσφορές και οι πλειστηριασμοί δεν της ταιριάζουν. Αν θέλουν κάτι, το παλεύουν, αλλά μέχρι ένα όριο.

Δεν ήταν το πρώτο, ούτε θα'ναι το τελευταίο, αλλά η αλήθεια είναι ότι το 17χρονο νεαρό ταλέντο θα συνεχίσει στη Ρίβερ Πλέιτ παίζοντας στο Λιμπερταδόρες και στο πρωτάθλημα της Αργεντινής τους επόμενους μήνες, όταν σε διάφορες περιπτώσεις το ταξίδι του στην Ευρώπη θεωρήθηκε δεδομένο. Το λευκό κλαμπ εμφανίστηκε στο Μπουένος Άιρες για να δει τον ίδιο και άλλους σε δράση. Από εκεί και μετά ​​η υπογραφή του έφτασε να θεωρείται δεδομένη με διαρροές που ακόμη κι ο ίδιος ο πρόεδρος της αργεντίνικης ομάδας έπρεπε να διαψεύσει προ ημερών, κάτι που στη madridista οντότητα προσπαθούν να αποφεύγουν εξ αρχής.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, αφήνοντας στην άκρη τα ταλέντα, είχε μια ήρεμη και ελεγχόμενη αγορά, αλλαγμένη μόνο απ'τον Λούνιν και ειδικά απ'τον Ceballos, ο οποίος υψώνοντας τη φωνή του την ανάγκασε να κοιτάξει την αγορά με κάποια αβεβαιότητα, ανοίγοντας κατά στιγμές ακόμη και την πορτα της εξόδου.

Ανίχνευση του πολύτιμου παίκτη

Η αναζήτηση νέων ταλέντων έχει γίνει εμμονή για πολλές ομάδες. Ακολουθώντας τα βήματα της Ρεάλ Μαδρίτης, η ανακάλυψη αυτού του νεαρού διαφοροποιητικού μαργαριταριού έχει μετατραπεί σε ανυπομονησία για μερικούς και σε μπίζνα για άλλους. Ο λευκός σύλλογος δεν έχει πάψει να ψάχνει και να εξερευνά και η απλή παρουσία του σε μια συγκεκριμένη στιγμή, σε ένα συγκεκριμένο γήπεδο, εγείρει κάθε είδους φήμες, που συχνά τροφοδοτούνται απ'τα ίδια τα περιβάλλοντα των πρωταγωνιστών, προκειμένου να διευκολύνουν ή να επιταχύνουν μια πιθανή επιχείρηση χωρίς να τηρούνται τα προηγούμενα και υποχρεωτικά βήματα.

Ο Φράνκο Μασταντουόνο ήταν ο πρωταγωνιστής πολλών αναφορών τους τελευταίους μήνες, ειδικά μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, με αύξηση ρήτρας στα 45 εκ. ευρώ. Η Ρεάλ Μαδρίτης, αφού πλησίασε στο παρελθόν, αποφάσισε να υποχωρήσει μπροστά σ'αυτό που θεωρούσε μια κατάσταση που ούτε είχε επιδιώξει, ούτε είχε θελήσει και που έβλεπε πως αυξανόταν καθώς περνούσαν οι μέρες και οι βδομάδες. Στο μεταξύ, άλλοι σύλλογοι όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπαρτσελόνα εμφανίστηκαν μυστηριωδώς στην κούρσα.

Μπερδεμένη κατάσταση

Υποτιθέμενοι ατζέντηδες και η ειδική κατάσταση της Ρίβερ Πλέιτ οδήγησαν σε κινήσεις γύρω απ'τον παίκτη με στόχο τη Ρεάλ Μαδρίτης ώστε απ'τη μια να αυξηθεί η τιμή μιας πιθανής επιχείρησης κι απ'την άλλη να αποκτήσει αξία μπροστά στους οπαδούς. Φτάνοντας σ'εκείνο το σημείο τον Ιούνιο, απ'το Valdebebas αποφάσισαν να αγνοήσουν εντελώς την κατάσταση, η οποία ξεκίνησε με μια επίσκεψη στο Μπουένος Άιρες για να δουν αρκετούς παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του Mastantuono. Όλα έμοιαζαν πολύ ξεκάθαρα όταν μιλούσαν με τα διάσημα περιβάλλοντα, αλλά η πραγματικότητα ήταν διαφορετική, ή μάλλον, έως ότου ξεκαθάρισε η Ρεάλ Μαδρίτης τη θέση της. Μάλιστα η συμφωνία έφτασε να θεωρηθεί κάτι παραπάνω από πιθανή.

Τις τελευταίες βδομάδες επιχειρήθηκαν προσεγγίσεις απ'το Μπουένος Άιρες στις οποίες η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θέλησε ούτε καν να απαντήσει για να μην εμπλακεί ξανά σε μια κατάσταση που δεν επιδίωκε. Και είναι ότι στο Valdebebas οι συναντήσεις και οι συζητήσεις είναι μετρημένες στο μέγιστο ώστε να μην στιγματίζονται μετά από μέρες με δήθεν ενδιαφέροντα για ποδοσφαιριστές που δεν έχουν σκεφτεί.

Νέοι και άκρως προετοιμασμένοι

Τον Αύγουστο, κι εκτός απ'τον Mastantuono, εμφανίστηκε το όνομα του Βίκτορ Ρέις, ενός 18χρονου Βραζιλιάνου στόπερ της Παλμέιρας, και του 16χρονου Ουρουγουανού μέσου Germán Barbas, ο οποίος έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο του στην πρώτη κατηγορία με την Peñarol. Φυσικά η Ρεάλ Μαδρίτης τους έχει δει και τους έχει παρακολουθήσει

Απ'το λευκό club πιστεύουν σε αυτό που κάνουν και γι' αυτό θα συνεχίσουν να ψάχνουν και να βρίσκουν ταλέντα, αλλά το σημείο εκκίνησης είναι ξεκάθαρο: «σιωπή και απόλυτη διακριτικότητα». 


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.