News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ανακούφιση με τον τραυματισμό του Militão

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Του Joel Del Río

Ο Βραζιλιάνος υπέστη μυϊκό τραυματισμό λόγω καταπόνησης στον ορθό μηριαίο του δεξιού ποδιού και θα μείνει εκτός λιγότερο απ’το αναμενόμενο


«Μετά τις εξετάσεις που έγιναν σήμερα στον παίκτη μας Éder Militão από τις Ιατρικές Υπηρεσίες της Ρεάλ Μαδρίτης, διαγνώστηκε με μυϊκό τραυματισμό λόγω καταπόνησης στον ορθό μηριαίο του δεξιού ποδιού. Εν αναμονή της εξέλιξης», αναφέρει το ιατρικό δελτίο που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της η Ρεάλ Μαδρίτης μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα το πρωί ο Έντερ Μιλιτάο. Ο Βραζιλιάνος στόπερ διαγνώστηκε με μυϊκό τραυματισμό λόγω καταπόνησης στον ορθό μηριαίο του δεξιού ποδιού και θα μείνει έξω για περίπου 10 μέρες.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Αντσελότι, που είχε αγωνία για το αποτέλεσμα της ανάλυσης καθώς είχε διαθέσιμους μόνο δύο στόπερ απ’την πρώτη ομάδα, μπορεί να αναπνεύσει λίγο πιο εύκολα μετά την τελική εξέταση. Ο Ιταλός τεχνικός θα χάσει τον στόπερ για λίγο λιγότερο από δύο βδομάδες, στις οποίες η λευκή ομάδα θα αντιμετωπίσει τρία σημαντικά παιχνίδια για να συνεχίσει την κούρσα για τη LaLiga και να βάλει την πρώτη πέτρα στο νέο Champions League (Ρεάλ Σοσιεδάδ, Εσπανιόλ και Στουτγκάρδη). Έτσι, στόχος του Militão θα’ναι να πάρει λεπτά με την Alavés (25 Σεπτεμβρίου) με το βλέμμα του στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν στο Cívitas Metropolitano που θα διεξαχθεί τέσσερις μέρες αργότερα.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.