News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Militão καθησυχάζει τον Ancelotti

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο στόπερ θα’ναι έτοιμος για τον αγώνα του Σαββάτου με τη Ρεάλ


Η διακοπή των εθνικών ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τσουαμένι, Μεντί και Μιλιτάο τραυματίστηκαν. Οι τρεις τους επέστρεψαν στη Μαδρίτη για να νοσηλευτούν στο Valdebebas για τις αντίστοιχες παθήσεις τους και να ελαχιστοποιήσουν τα προβλήματα. Το πανόραμα έχει αλλάξει κι αυτό που φαινόταν σαν ακραία κατάσταση έχει δώσει τη θέση του σε έναν καθαρό ουρανό και σ’ένα ιατρείο χωρίς τόσους πολλούς όσους φαινόταν αρχικά.

Τα καλύτερα νέα που ελήφθησαν μετά τις πρώτες προπονήσεις της βδομάδας για την προετοιμασία για τον αγώνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι ότι οι Militão και Mendy είναι σε άριστη κατάσταση για να μπορέσουν να παίξουν εναντίον της ομάδας του San Sebastian. Ο Βραζιλιάνος ήταν αυτός που προκάλεσε συναγερμό. Η θέση του στόπερ στη σημερινή Ρεάλ Μαδρίτης εκτιμάται ιδιαίτερα λόγω της απουσίας του Αλάμπα. Επιπλέον, ο τραυματισμός του νεαρού Jacobo άφησε τον Vallejo μόνο του ως εναλλακτική για να’ναι ο παρτενέρ του Rüdiger, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Militão θα επιστρέψει εγκαίρως για να παίξει εναντίον της Real Sociedad.

Ο στόπερ άφησε πίσω του τις ενοχλήσεις που τον ανάγκασαν να αποχωρήσει απ’τη συγκέντρωση της εθνικής Βραζιλίας. Η καταπόνηση του ορθού μηριαίου του δεξιού του ποδιού έχει εξαφανιστεί κι αν τελικά ο Αντσελότι το κρίνει σκόπιμο, δεν θα χάσει τον αγώνα πρωταθλήματος, έναν αγώνα που απέκτησε ιδιαίτερη σημασία μετά το αμφίβολο ξεκίνημα της Ρεάλ Μαδρίτης στο πρωτάθλημα.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τον Mendy. Ο μπακ δεν προπονήθηκε καν με την εθνική Γαλλίας, κάτι που έχει γίνει τις τελευταίες μέρες στο Valdebebas. Είναι σε θέση να παίξει απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο Tchouaméni παραμένει αμφίβολος

Ο Tchouameni συνεχίζει να υποφέρει από ενοχλήσεις. Είναι αλήθεια ότι έχει προπονηθεί κι ότι αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει οστικός τραυματισμός σε κάποιο απ’τα μετατάρσια του αριστερού του ποδιού, αλλά δεν είναι και καθόλου 100%. Υπάρχει κάποια ανησυχία και πάνω από όλα προσοχή βλέποντας το ιστορικό του Γάλλου με τέτοιου είδους τραυματισμούς.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.