News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Bellingham, Tchouaméni και Militao στοχεύουν στο Anoeta

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Του J. L. Calderón

Οι τρεις τους εντάχθηκαν στο γκρουπ σήμερα και θα μπορούσαν να παίξουν εναντίον της Ρεάλ Σοσιεδάδ


Καλά νέα για τον Αντσελότι στη σημερινή απογευματινή προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης. Bellingham, Tchouaméni και Militao εντάχθηκαν στο γκρουπ για να δουλέψουν δύο μέρες πριν απ’τον αγώνα με τη Real Sociedad και οι τρεις τους δείχνουν ότι θα’ναι διαθέσιμοι για την επιστροφή των αγώνων. Μετά από μέρες ανησυχίας για τις δυνάμεις που θα μπορούσε να υπολογίζει ο προπονητής για την επίσκεψη στο Ανοέτα, φαίνεται τελικά ότι το τοπίο με τους τραυματισμούς ξεκαθαρίζει κι ο Ιταλός θα ανακτήσει τρεις «βασικότατους» για ένα καθοριστικό κομμάτι της σεζόν.


Σήμερα, με όλους τους διεθνείς πίσω, ήταν η μέρα που σημάδεψε με κόκκινο ο Αντσελότι και το προπονητικό του επιτελείο για να τσεκάρουν τους παίκτες που εξαντλούσαν τις πιθανότητές τους για να αντιμετωπίσουν τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και να αποφασίσουν. Bellingham, Tchouaméni και Militao ήταν σε αυτή τη λίστα και φαίνεται ότι πέρασαν το τεστ με μεγάλη επιτυχία. Έτσι, εκτός κι αν υπάρξει αναποδιά της τελευταίας στιγμής, θα είναι όλοι στην αποστολή απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.


Απ’τη στιγμή που έχει γίνει το πρώτο βήμα, που ήταν να επιστρέψουν στη δυναμική του γκρουπ και να’ταν έτοιμοι να αγωνιστούν ξανά, το επόμενο βήμα είναι να γίνει απολογισμός της συμμετοχής τους απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ και να αξιολογηθούν τα ρίσκα. Κατ' αρχήν, αυτός με τις περισσότερες πιθανότητες να είναι στην ενδεκάδα είναι ο Militao (εκτός απ’τον Mendy που προπονείται κανονικά εδώ και μέρες), απ’τη στιγμή που τα σωματικά προβλήματα που τον ανάγκασαν να φύγει απ’τη συγκέντρωση της Βραζιλίας δεν αποδείχθηκαν σημαντικά. Bellingham και Tchouaméni όμως θα μπορούσαν να μπουν ως αλλαγές για να μην ρισκάρουν περισσότερο. Ακόμα κι έτσι, την τελική απόφαση θα την πάρει ο Αντσελότι με βάση τις αισθήσεις των παικτών.

Με αυτούς τους τρεις παίκτες να έχουν ήδη αναρρώσει, το Σάββατο θα απουσιάσει μόνο ο Alaba, ο Camavinga και ο Ceballos, με τον Vallejo να’χει αναρρώσει επίσης απ’τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.