News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη πιέζει για τον Yoro

Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Του Carlos Forjanes

Η Μαδρίτη επιταχύνει για τον στόπερ της Λιλ, με ελεύθερη οδό μετά την πώληση του Μαρίν στη Νάπολι. Ο λευκός σύλλογος ελπίζει ότι η προσφορά του, ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ, θα υλοποιηθεί και θα είναι εκεί την 1η μέρα της προετοιμασίας.


Ο επόμενος που θα εμφανιστεί στο Valdebebas θα'ναι ο Leny Yoro. Η Μαδρίτη συνεχίζει να κάνει βήματα για την απόκτηση του, με τη Λιλ να βρίσκεται σε ολοένα και πιο αδύναμη θέση, επειδή ο λευκός σύλλογος πιέζει και η επιθυμία του νεαρού κεντρικού αμυντικού (18 ετών) είναι να ενταχθεί το συντομότερο δυνατό. Τα σχέδια της Ρεάλ Μαδρίτης είναι να ξεκινήσει τη λευκή προετοιμασία με τον Αντσελότι την ερχόμενη Δευτέρα. Με άλλα λόγια, θα πρέπει να ξεκινήσει το madridista ταξίδι του απ'την πρώτη μέρα του πρότζεκτ για να επιταχύνει τον εγκλιματισμό του, γιατί με τον Αλάμπα θα πάνε προσεκτικά. 

Η Μαδρίτη διαχειριζόταν παράλληλα την αγορά του Γιόρο και την πώληση του canterano Ράφα Μαρίν στη Νάπολι, η οποία έκλεισε χθες. Η επιμονή του Αντόνιο Κόντε να έχει τον Ανδαλουσιανό αμυντικό το συντομότερο δυνατό παρακίνησε τον Ντε Λαουρέντις να συμφωνήσει να πληρώσει 12 εκατομμύρια ευρώ για τον Ράφα και επίσης η Μαδρίτη να έχει οψιόν επαναγοράς απ'το 2026 για μόνο 25 εκατομμύρια ευρώ. Ο πρώην castillista, που ξεχώρισε στον περσινό δανεισμό του στην Αλαβές, πέρασε χθες τις ιατρικές εξετάσεις στη Ρώμη με τον partenopeo σύλλογο και συμφώνησε μαζί τους να είναι Ναπολιτάνος ​​μέχρι το 2029. Η μεταγραφή θα επισημοποιηθεί σήμερα.

Μια επιχείρηση που ολοκληρώνει τη σχεδίαση του σεναρίου με τον Yoro. Τώρα, χωρίς τον Ράφα Μαρίν, ο κλήρος για την τέταρτη θέση στόπερ πέφτει πάνω στο γαλλικο ταλέντο. Η Μαδρίτη θα αυξήσει την πίεση για να πείσει τη Λιλ να αποδεχθεί την προσφορά της, η οποία ανέρχεται στα 35 εκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένων διάφορων μπόνους για τα προσωπικά και συλλογικά επιτεύγματα του Γιόρο. Μια κατάσταση και κάποια νούμερα παρόμοια με εκείνα με του Camavinga και τη Rennes το καλοκαίρι του 2021. Με μόνο έναν ακόμη χρόνο στο συμβόλαιο και το «ναι» του παίκτη, η Μαδρίτη θα κάνει ένα all in στη Λιλ τις επόμενες μέρες για να έχει ο Καρλέτο τον τέταρτο στόπερ του σχεδόν αμέσως.

Ούτε ο Militao ούτε ο Rüdiger θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τη Δευτέρα, επειδή ο πρόσφατος αποκλεισμός τους απ'το Copa América και το Euro, αντίστοιχα, τους επιτρέπει να είναι σε διακοπές μέχρι την παραμονή του ταξιδιού στην αμερικανική περιοδεία (28 Ιουλίου). Ο Γιόρο θα μπορούσε να συνεισφέρει απ'την ερχόμενη Δευτέρα, γιατί στην περίπτωσή του οι διακοπές έχουν ήδη τελειώσει και βρίσκεται στην προετοιμασία της Λιλ απ'την 1η Ιουλίου. Παρακολουθεί εξ αποστάσεως τις εξελίξεις που θα τον οδηγήσουν αναπόφευκτα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.