News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Στην Austria λένε ότι η επιστροφή του Alaba μπορεί να φτάσει μέχρι το 2025

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Οι «Die Presse» και «Heute» επισημαίνουν ότι εξακολουθεί να έχει κινητικές δυσκολίες κι ότι η επιστροφή του θα πάρει αρκετούς μήνες. Η Μαδρίτη επιβεβαιώνει ότι όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, αν και το πρόβλημά του είναι πιο σοβαρό από εκείνο του Κουρτουά και του Μιλιτάο.


Απ’την Αυστρία έρχονται πληροφορίες που λένε ότι η επιστροφή του Νταβίντ Αλάμπα στη Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να πάρει περισσότερο απ’το αναμενόμενο. Ο στόπερ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό του γόνατο στις 16 Δεκεμβρίου του 2023 και συνεχίζει τη διαδικασία της αποθεραπείας του· ακόμη δεν έχει θεαθεί να τρέχει στο γήπεδο, βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της ενδυνάμωσης της περιοχής στο γυμναστήριο κι αυτό το διάστημα έχει συμμετάσχει στο προπονητικό επιτελείο της Αυστρίας για το Euro, αφού δεν μπορούσε να παίξει στη διοργάνωση.

Η εφημερίδα «Heute» επισημαίνει σ’ένα ρεπορτάζ ότι ο Αλάμπα εθεάθη να δυσκολεύεται να ανέβει σκάλες, δηλαδή, χωρίς ελευθερία στην κίνηση αυτή τη στιγμή, την ίδια στιγμή που τονίζει ότι έχουν περάσει περισσότερες από 200 μέρες απ’τον τραυματισμό του και εξακολουθεί να μην έχει μπορέσει να βγει για τρέξιμο, όταν το φυσιολογικό σ’αυτές τις περιπτώσεις, σύμφωνα με τη «Heute», είναι να το κάνει σε 100 με 120 μέρες αφότου είχε υποστεί ρήξη χιαστού. Ακόμη, η προαναφερθείσα εφημερίδα προσθέτει ότι έχει επηρεαστεί ο χόνδρος στο γόνατό του, γι' αυτό και η ανάρρωση θα’ναι πιο αργή.


Απ’την άλλη πλευρά, η «Die Presse» επισημαίνει ότι η πιο πιθανή ημερομηνία επιστροφής του Αλάμπα τοποθετείται πια στο 2025. «Δεν πιέζομαι, ούτε βάζω μια συγκεκριμένη ημερομηνία», είπε ο παίκτης στη Γερμανία κατά τη διάρκεια της παραμονής της Αυστρίας στο Euro. Εάν επιβεβαιωθεί αυτή η πρόβλεψη, η απουσία του Alaba θα διαρκέσει ένα χρόνο, ένα διάστημα που εξακολουθεί να είναι εντός των πιθανών μοτίβων σ’αυτόν τον τύπο σοβαρών τραυματισμών, αν και σημαντικά περισσότερο απ’των Courtois και Μιλιτάο, οι οποίοι επέστρεψαν σχεδόν επτά μήνες μετά τη ρήξη.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης παραδέχονται ότι απ’τους τρεις τραυματισμούς χιαστών που υπέστη η Ρεάλ Μαδρίτης την περασμένη σεζόν, αυτός του Αλάμπα είναι ο πιο σοβαρός και, επομένως, αυτός που θα’χει μια πιο αργή και πιο περίπλοκη ανάρρωση. Προς το παρόν δεν μπαίνουν στο θέμα των προθεσμιών, γιατί ο Αλάμπα είναι εδώ και καιρό μακριά απ’την επίβλεψη των γιατρών της Μαδρίτης· κατά την επιστροφή της ομάδας στη δουλειά, που έχει προγραμματιστεί για τις 15 Ιουλίου στο Valdebebas, θα μπορέσει να εκτιμηθεί η εξέλιξη του τραυματισμού (η επιστροφή του Αυστριακού πιθανόν να παραταθεί λίγες μέρες ακόμα). Ο Alaba έχει κάνει περιοδικές επισκέψεις στον Christian Fink, τον Αυστριακό γιατρό που τον χειρούργησε στο Ίνσμπρουκ, για να επιθεωρήσει την περιοχή και να ελέγξει ότι πάνε όλα καλά. Κι αυτό το καλοκαίρι έχει συνεχίσει να κάνει μυϊκή ενδυνάμωση στο γόνατό του. Προς το παρόν, στη Μαδρίτη δεν χτυπούν συναγερμοί, αλλά στην Αυστρία βλέπουν ακόμα μακρινή την επιστροφή του Αλάμπα...

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.