News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Yoro ζεσταίνει την «υπόθεση Lunin»

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Του Marco Ruiz

Εκπροσωπούμενος απ'τον Μέντες, όπως κι ο τερματοφύλακας της Μαδρίτης, η χυλόπιτα του στόπερ στο λευκό club για να πάει στη Γιουνάιτεντ μπορεί να επηρεάσει το μέλλον του Ουκρανού.


Μόνο ελλείψει της επισημοποίησης κι όπως έχει μπορέσει να επιβεβαιώσει αυτή η εφημερίδα, ο Leny Yoro, ένας 18χρονος κεντρικός αμυντικός που είχε ένα χρόνο στο συμβόλαιό του με τη Λιλ, πωλείται στη Γιουνάιτεντ για περισσότερα από 50 εκατομμύρια ευρώ. Η Μαδρίτη έχει αφήσει την επιχείρηση να περάσει για να μην μπει σε πλειστηριασμό με τη Μάντσεστερ, αλλά αυτό το «πρότζεκτ Βαράν», που είναι ο Γιόρο, ήταν στόχος προτεραιότητας για τη λευκή οντότητα, η οποία είχε αφήσει στα χέρια του παίκτη το να απορρίψει αυτήν την προσφορά, ώστε να μπορούσε να πιέσει τη Λιλ ώστε να μπορέσει να διαπραγματευτεί μια προσιτή μεταγραφή στο Μπερναμπέου. Τίποτα από αυτά δεν έχει συμβεί. Η Μαδρίτη μένει χωρίς στόπερ για το μέλλον και με μια άσχημη γεύση στο στόμα, καθώς πίστευε ότι ο Γιόρο, εκπροσωπούμενος απ'τον Jorge Mendes, θα έδινε προτεραιότητα στην επιθυμία του να παίξει στη Μαδρίτη παρά στα χρήματα που έρχονταν απ'την Πρέμιερ, όπως έκανε ο Camavinga, ο Tchouameni, κι ο Bellingham, ή ο Endrick τον τελευταίο καιρό.

Η επιχείρηση Γιόρο δεν σχετίζεται άμεσα με την ανανέωση του Λούνιν, αλλά υπάρχει μια λεπτομέρεια που μπορεί να επηρεάσει το μέλλον του Ουκρανού τερματοφύλακα στα λευκά ή τουλάχιστον να το καθορίσει. Ο Λούνιν έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Γιόρο. Είναι ο Jorge Mendes που διευθύνει εδώ και λίγο καιρό την εκπροσώπηση του τερματοφύλακα. Αν πριν από λίγες μέρες έβγαινε ότι η ανανέωση του Λούνιν με τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πρακτικά ένα γεγονός, τώρα είναι ο ίδιος ο τερματοφύλακας που καθυστερεί και σκέφτεται αν το μέλλον του είναι μακριά απ'το Chamartín. Ούτε και η προδιάθεση της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Μέντες φαίνεται να’ναι και η καλύτερη αυτή τη στιγμή για να διαπραγματευτεί ένα νέο συμβόλαιο. Περισσότερο μετά απ'αυτό που συνέβη με τον Yoro. Η υπόθεσή του θερμαίνεται πολύ. Και η παραμονή του περιπλέκεται.


Η σχέση της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Jorge Mendes δεν διανύει την καλύτερη στιγμή μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Υπήρξε μια εποχή που ο Jorge Mendes ήταν ένας απ'τους έμπιστους ανθρώπους του Φλορεντίνο Πέρεθ, όπως ήταν προηγουμένως ο αείμνηστος Ernesto Bronzetti, θρυλικός Ιταλός μάνατζερ (που προηγουμένως εκπροσωπούσε τον Αντσελότι). Ο Μέντες συγκέντρωσε ταυτόχρονα στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης τον Μουρίνιο στον πάγκο και τους Κριστιάνο, Πέπε, Κοεντράο, Χάμες, Ντι Μαρία και Ρικάρντο Καρβάλιο. Μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο για τη Γιούβε, αυτή η σχέση επιδεινώθηκε τελείως…

Ο Jorge Mendes, από πανταχού παρών, υποβιβασμένος

Μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Jorge Mendes έπεσε σε δυσμένεια στα γραφεία του Μπερναμπέου. Και οι παίκτες του κατέληξαν να εξαφανιστούν τελείως απ'το ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι σύνηθες να υπάρχουν μεσάζοντες ή πράκτορες που δουλεύουν καλύτερα με κάποιους συλλόγους απ'ότι με άλλους, ή αν το κάνουν συχνά με έναν σύλλογο, δεν το κάνουν τόσο πολύ με τους αιώνιους αντιπάλους του. Έτσι συνέβαινε με τον Bronzetti: έκανε τα πάντα για τη Μίλαν, αλλά τίποτα για την Ίντερ.

Ο Jorge Mendes έχει εμφανιστεί το τελευταίο διάστημα συνδεδεμένος με τη Μαδρίτη μόνο σε δύο περιπτώσεις, αυτή του Ίσκο κι αυτή του Ασένσιο. Και οι δύο αφέθηκαν στα χέρια του για να αναζητήσουν μια καλή διέξοδο... και τη βρήκαν. Ο Ασένσιο στην PSG. Δεν πήγε τόσο καλά για τον Ίσκο, ο οποίος είχε συμφωνήσει με την Ουνιόν Βερολίνου κι όλα πήγαν στραβά στο τελευταίο δευτερόλεπτο, ενώ ο παίκτης ήταν εκεί, όπως φαίνεται κι όπως μαθεύτηκε, γιατί οι προμήθειες της επιχείρησης ήταν πολύ μεγάλες. Στο τέλος βρήκε διέξοδο στη Σεβίλλη και μετά στη Μπέτις.

Ως εκ τούτου, όταν έγινε γνωστό ότι ο Λούνιν άφηνε τις υποθέσεις του στα χέρια του Getsiufute, ιδιοκτησίας του Jorge Mendes, θεωρήθηκε δεδομένο ότι ο Ουκρανός ήθελε να φύγει απ'τη Μαδρίτη. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 και η καλή του σεζόν οδήγησε τη Μαδρίτη να του προσφέρει την ανανέωση. Όλα είχαν συμφωνηθεί, αλλά το τέλος της σεζόν, στο οποίο ο Κουρτουά ανέκτησε αναμφισβήτητα τη θέση του παρά το ότι επέστρεψε οριακά πριν τον τελικό του Γουέμπλεϊ, φαίνεται ότι έκανε και τα δύο μέρη να ξανασκεφτούν τη θέση τους. Το ότι ο Μέντες είναι ο ατζέντης του δεν βοηθάει πολύ στο να συνεχίσει ο Λούνιν στα λευκά. Ούτε η χυλόπιτα που έριξε ο Γιόρο, ένας άλλος εκπροσωπούμενος του Μέντες, στη Μαδρίτη για να πάει στη Γιουνάιτεντ. Για κάθε ενδεχόμενο, ο Κέπα έχει σταματήσει την πορεία του προς την Αραβία.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.