News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Προς Manchester ο Yoro, απομακρύνεται απ’τη Μαδρίτη

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Του Pablo Polo

Ο στόπερ τον οποίο θέλει ο λευκός σύλλογος βρίσκεται ένα βήμα μακριά απ’τους Red Devils μετά τη συμφωνία που επετεύχθη ανάμεσα στη Λιλ και το club της Premier.


Η Ρεάλ Μαδρίτης θεωρεί σχεδόν χαμένο τον Λένι Γιόρο, τον στόπερ της Λιλ που ήταν ο κύριος στόχος για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας μετά την αποχώρηση του Νάτσο, με τον Αλάμπα στο αναρρωτήριο και με τους Μιλιτάο και Ρούντιγκερ να είναι διαθέσιμοι. Αλλά στο τέλος η πίεση της Γιουνάιτεντ απέδωσε καρπούς. Πρώτα έκλεισε συμφωνία με τη Λιλ κι ο παίκτης, σύμφωνα με το The Athletic, ταξιδεύει στην αγγλική πόλη για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Χθες το βράδυ, η Λιλ αποδέχτηκε μια προσφορά 63 εκατομμυρίων απ’τη Γιουνάιτεντ συν τα μπόνους, ένα ποσό υψηλότερο απ’αυτό που πρόσφερε ο λευκός σύλλογος, ο οποίος δεν έφτανε στα 40 και θεωρεί την πρόταση υπερβολική για έναν παίκτη με μόνο ένα χρόνο ακόμη στο συμβόλαιό του.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.