News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Mbappé αποφεύγει την επέμβαση

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Του Fernando S. Tavero

Οι πρώτες αναλύσεις απ’τους γιατρούς της Μαδρίτης δείχνουν ότι η μύτη του Kylian δεν θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση, αν και θα γίνονται τακτικοί έλεγχοι. Η επιστροφή του απ’τις διακοπές είναι προγραμματισμένη για τις 8 Αυγούστου.


«Πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα των σημερινών εξετάσεων και να αποφασίσουμε. Εγώ πιστεύω ότι θα είμαι στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ (14 Αυγούστου), θα δουλέψω γι' αυτό». Λοιπόν, αυτά τα αποτελέσματα στα οποία αναφερόταν ο Kylian Mbappé στην παρουσίασή του είναι ενθαρρυντικά. Το νέο 9 της Ρεάλ Μαδρίτης θα αποφύγει την επέμβαση. Σύμφωνα με πηγές που συμβουλεύτηκε η AS, μετά απ’αυτές τις αναλύσεις η μύτη του δεν θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση. Θα υπάρξει μια προσεκτική παρακολούθηση της περιοχής, με κριτικές όταν το κρίνουν οι λευκοί γιατροί, αλλά ο Kylian ντριμπλάρει το χειρουργείο.

Σβήνουν οι συναγερμοί που χτύπησαν όταν ο Αυστριακός κεντρικός αμυντικός Ντάνσο συνδέθηκε με το πρόσωπο του Γάλλου σταρ. Η εικόνα του, με ματωμένα ρουθούνια και πρόσωπο, έκανε τον γύρο του κόσμου. Για κάποιες στιγμές υπήρξε φόβος για τη συνέχειά του στο Euro. Έφυγε απ’το Arena Stadion του Ντίσελντορφ με ασθενοφόρο, κατευθυνόμενος προς το νοσοκομείο. A priori οι γιατροί της γαλλικής αποστολής προέβλεψαν ένα σοβαρό κάταγμα. Αλλά ο Kylian, παρά το ότι είχε πολύ χτυπημένη την περιοχή, κατάφερε να συνεχίσει με μια μάσκα, η οποία που του επέτρεψε να παίξει, αν και με μειονέκτημα. Σε σημείο να εμφανιστεί χωρίς αυτήν στην καθοριστική μονομαχία με την Ισπανία. Αυτοί οι τύποι τραυματισμών επουλώνονται συνήθως σε περίπου τέσσερις βδομάδες και, σύμφωνα με τις εξετάσεις που έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης, έτσι έχει συμβεί. Φυσικά, με προσοχή και συνεχή έλεγχο.

Κατευθείαν στο Σούπερ Καπ

Έτσι η επιστροφή του στη λευκή ομάδα είναι προγραμματισμένη για τις 8 Αυγούστου. Στην παρουσίασή του έθεσε στα χέρια της οντότητας το αν θα ταξιδέψει ή όχι στην περιοδεία: «Ας δούμε τι λέει ο σύλλογος. Αν θέλει να πάω, θα πάω· αν δεν θέλει, δεν θα πάω. Θα δούμε...». Αλλά εσωτερικά θεωρείται «μια απερισκεψία» να κάνει αυτό το ταξίδι. Όχι λόγω της μύτης, αλλά λόγω του πολύ φορτωμένου προγράμματος που αντιμετωπίζει η Μαδρίτη κι ο Μπαπέ. Μια σεζόν το πολύ 72 αγώνων για την κατάκτηση του Septete (Liga, Copa, Champions League, Σούπερ Καπ Ισπανίας και Ευρώπης, Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και Διηπειρωτικό), με την προσθήκη των 10 ή 11 αγώνων που θα παιχτούν με τις εθνικές ομάδες, η οποία δεν έχει πολλά να ζηλέψει απ’το ΝΒΑ.

Όλα αυτά καρυκευμένα με το ότι η φετινή σεζόν έχει τελειώσει, στην περίπτωση του Kylian, στις 9 Ιουλίου με την ήττα απ’την Ισπανία στον ημιτελικό του Euro. «Το πιο σημαντικό για τη νέα σεζόν είναι η ξεκούραση», διαρρέεται εσωτερικά. Το ρόστερ θα επιστρέψει απ’τις Ηνωμένες Πολιτείες στις 7 Αυγούστου. Στις 8 Αυγούστου θα γίνει η πρώτη προπόνηση κι ο Kylian θα είναι εκεί. Μια προετοιμασία εξπρές για να παίξει στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ στη Βαρσοβία κόντρα στην Αταλάντα. Στις 14 Αυγούστου θα ξεκινήσει η εποχή του Μπαπέ.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.