News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Carvajal καθιερώνεται ως ο καλύτερος μπακ στον κόσμο με επέκταση συμβολαίου με τη Real Madrid

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Ισπανίας δρομολογεί την ανανέωση του συμβόλαιό του όντας δις πρωταθλητής Ευρώπης σε μια εξαιρετική σεζόν για τον παίκτη απ’τη Leganés


Σε εξέλιξη η επέκταση του συμβολαίου για τον Ντάνι Καρβαχάλ. Η MARCA ενημέρωσε ήδη στο παρελθόν την επιθυμία των ηγετών της madridista οντότητας να επεκτείνουν για έναν ακόμη χρόνο το συμβόλαιο που τους ενώνει μ’έναν παίκτη που έχει γίνει σημείο αναφοράς κι όχι μόνο για τον madridismo. Τις δύο τελευταίες σεζόν έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα μπροστά, αφού ξεπέρασε ορισμένα σωματικά προβλήματα που αντιμετώπιζε για ενάμιση χρόνο.

Ο καλύτερος δεξιός μπακ στον κόσμο

Αυτό που έγινε στο Euro έχει διώξει κάθε είδους αμφιβολία. Ούτε κι ο πιο δύσπιστος δεν έχει καμία αμφιβολία για την ιεραρχική βαθμίδα αυτού που τέλειωσε ως αρχηγός στο Olímpico στη νίκη της Ισπανίας εναντίον της Αγγλίας. Ο Καρβαχάλ έχει κάνει το τέλειο Euro. Ξεκινώντας απ’το γκολ του κόντρα στην Κροατία, συνεχίζοντας με την ιεραρχία του και επιδεικνύοντας την τελειότητα που γνωρίζει στο ποδόσφαιρο, όπως κατέστησε σαφές με την αποβολή του ενάντια στη Γερμανία. Την υπέφερε ο Μουσιάλα, αλλά η αντίδραση του μπακ στα δέκατα του δευτερολέπτου εξακολουθεί να επικροτείται.

Ο Dani Carvajal έχει καθιερωθεί ως ο καλύτερος δεξιός μπακ στον κόσμο. Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης έχει δώσει, στα έξι γερμανικά γήπεδα που έχει εμφανιστεί, μια αυθεντική παράσταση για το τι σημαίνει να’σαι ένας τέλειος παίκτης. Επιπλέον, έχει κλείσει ο κύκλος, αυτός που ξεκίνησε με την κατάκτηση του Nations League και κορυφώθηκε με την κατάκτηση του Euro στο Βερολίνο. Στην πορεία, Σούπερ Καπ Ισπανίας, Liga και Champions League.

Πρέπει να πούμε ότι μαζί με τον Νάτσο μπορούν να καυχηθούν ότι πήραν όλους τους πιθανούς τίτλους τις δύο τελευταίες σεζόν. Σ’αυτούς που αναφέρθηκαν παραπάνω, προσθέστε το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και το Copa del Rey που πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης το 22-23

Μια αναγνώριση με τη μορφή σύμβασης

Η αναγνώριση του ποδοσφαίρου του έρχεται από οπουδήποτε στον κόσμο και οι πρώτοι που ξέρουν τι έχουν στ’αποδυτήρια είναι οι ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίοι ετοιμάζουν ήδη εκείνη την επέκταση συμβολαίου που ανέφερε η MARCA.

Ο Καρβαχάλ κατανοεί κι αποδέχεται απόλυτα ότι οι ανανεώσεις του συμβολαίου του, που λήγει το 2025, θα πρέπει να γίνονται χρόνο με το χρόνο. Άγραφος νόμος, που γνωρίζει ότι είναι μέρος της madridista ιδεολογίας. Ο αμυντικός δεν ξεχνά ότι όταν θα μπορούσε να’ναι στα χειρότερα του, η Ρεάλ Μαδρίτης προχώρησε σε μια επέκταση συμβολαίου που αμφισβητήθηκε εκείνη την εποχή. Τώρα όλα είναι διαφορετικά και ο ίδιος, στο μέτρο του δυνατού, ξέρει ότι πρέπει να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο όπως ο σύλλογός του ή η εθνική, η οποία κάποια στιγμή σταμάτησε να τον υπολογίζει. Ούτε ο ίδιος ούτε ο ατζέντης του, Ginés Carvajal, έχουν εμφανιστεί ποτέ στην αγορά. Η θέση του είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και το να συνεχίσει να απολαμβάνει το λευκό κλαμπ και την εθνική Ισπανίας.

Τώρα κανείς δεν αμφισβητεί το καθεστώς και τη σημασία του, γιατί αν έχει κάνει κάτι ο Καρβαχάλ, είναι να δείξει ότι απ’την θέση του μπακ μπορείς να’σαι ηγέτης και να κρίνεις παιχνίδια, λόγω του τι κάνεις σε επίθεση και άμυνα. Ακόμη και μ’αυτά τα άυλα που βάζει στα γήπεδα, που ποσοτικοποιούνται τόσο δύσκολα, αλλά που όταν δεν το περιμένεις είναι καθοριστικά στο να σημαδεύουν την τάση ενός αγώνα. Η Ρεάλ Μαδρίτης και η εθνική Ισπανίας χρειάζονται τέτοιους παίκτες, αφοσιωμένους, γενναίους και ικανούς να κάνουν τους πάντες να συμφωνούν, ακόμα κι αν είναι μόνο για ενάμιση μήνα.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.