News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Real Madrid το’χει ξεκάθαρο: δεν υπάρχει επείγουσα ανάγκη για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Με τον Γιόρο στη Μάντσεστερ, τον Νάτσο καθοδόν για τη Σαουδική Αραβία και τον Ράφα Μαρίν στη Νάπολι, η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να ψάξει για μια επίδραση «Benzema» για να ολοκληρώσει την άμυνά της.


Η υπογραφή του Leny Yoro ήταν μέρος των σχεδίων. Φαινόταν εφικτή. Παίκτης για μια δεκαετία έλεγαν. Πίστευαν ότι ο Γάλλος θα κατάφερνε να αντέξει, αλλά δεν έχει καταφέρει να το κάνει όπως ο Bellingham ή ο Tchouameni. Τα χρήματα της Γιουνάιτεντ κατάφεραν να κάνουν τα πάντα, όπως προειδοποίησε η MARCA πριν από ένα μήνα και μια βδομάδα. Χωρίς τον Γιόρο δεν υπάρχει μια ξέφρενη κούρσα για άλλο στόπερ. Ανοιχτή αγορά, χωρίς όμως κάποια εμμονή. Έχει ήδη συμβεί κι άλλες φορές κι αυτό που μεταδίδουν είναι ότι δεν σκέφτονται να κάνουν μια επιχείρηση την οποία μπορεί να μετανιώσουν. Όπως και σε άλλες περιπτώσεις: «Υπάρχουν λύσεις μέσα».

Μια ιστορία που η Ρεάλ Μαδρίτης γνωρίζει ήδη

Η ιστορία ξεκινά το περασμένο καλοκαίρι. Ο Μπενζεμά φεύγει για την Αλ Ιτιχάντ. Ο Χοσέλου έρχεται, αλλά όχι για να αντικαταστήσει τον Γάλλο.

Η κριτική απαιτεί απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης να υπογράψει αμέσως ένα εννιάρι με ρόλο αναφοράς. Ο οπαδός επίσης. Για κάποιες μέρες γίνεται λόγος ακόμη και για τον Χάρι Κέιν. Η φήμη κρατάει λίγες ώρες και με όλη την αγορά μπροστά, το Valdebebas βγάζει την πεποίθηση ότι δεν είναι απαραίτητο να υπογράψει κανένα εννιάρι.

«Δεν υπάρχει ομάδα για τίποτα», «Η Ρεάλ Μαδρίτης θα καταρρεύσει»... σχόλια που ήχησαν μόλις οι άπιστοι έφτασαν στην πεποίθηση στις 31 Αυγούστου, ότι όσα ειπώθηκαν για τη μη υπογραφή άλλου εννιαριού, ήταν αλήθεια. Η ομάδα κι ο Αντσελότι ήξεραν πώς να το κάνουν και το αποτέλεσμα είναι ήδη γνωστό. Στην πορεία πλήθος ονομάτων. Vlahovic, Kolo Muani, Ekitike, Thuram, Gonzalo Ramos, Havertz, Osimhen...δεν ήρθε κανένας.

Στην αγορά του χειμώνα η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ο τραυματισμός του Αλάμπα χτυπά τον συναγερμό στην αναζήτηση από όλους, εκτός απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τα σχόλια παρόμοια. Απ’το πρώτο λεπτό, ωστόσο, οι ηγέτες, ακόμη κι ο Αντσελότι είναι ξεκάθαροι. Οι πρώτοι ιδιωτικά. Ο δεύτερος, σε συνέντευξη Τύπου. «Δεν θα’ρθει κανείς». Πρωτάθλημα και Champions League βρίσκονται πια στην αίθουσα των τροπαίων.

Το μήνυμα επαναλαμβάνεται με τον Yoro

Τώρα το μήνυμα επαναλαμβάνεται με τον Γιόρο στη Μάντσεστερ, τον Νάτσο καθοδόν για τη Σαουδική Αραβία και τον Ράφα Μαρίν στη Νάπολι. Φυσικά, η αθλητική διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ονόματα και τα’χει βάλει στο τραπέζι, αλλά ο σύλλογος έχει σαφές ότι μια σημαντική επιχείρηση είναι για έναν παίκτη που θεωρούν ότι μπορεί να’ναι στην πρώτη γραμμή για πολύ καιρό, κάτι που αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται στον ορίζοντα.

Όλα δείχνουν τον Tchouameni ως εκείνον τον ποδοσφαιριστή που μπορεί να εκτελέσει τον διπλό ρόλο του παιχνιδιού στη μεσαία γραμμή και στην άμυνα. Rüdiger και Militão πάνε για βασικοί. Είναι οι μόνοι δύο μεγάλοι ειδικοί αν τελικά δεν μείνει στην πρώτη ομάδα ο Βαγέχο, μια περίσταση εξαιρετικά απίθανη. Υπάρχουν επίσης και παίκτες στην cantera με μέλλον, χωρίς όμως εμπειρία σε κορυφαία διοργάνωση.

Το να υποστηρίζεις ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πρόκειται να βγει στην αγορά, με περισσότερες από 50 μέρες να απομένουν, είναι πολύ ριψοκίνδυνο, αλλά αυτό δείχνουν τα προηγούμενα. Όλα μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή και οι κινήσεις να κάνουν εφικτή την εμφάνιση ενός απροσδόκητου παίκτη, αλλά η ιδέα που έχουν αυτή τη στιγμή είναι να μην υπογράψουν. Θα δούμε τι θα γίνει.

 

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.