News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η αποχώρηση του Lunin, ένα ζήτημα χρημάτων

Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο σύλλογος που θέλει να πάρει τον Ουκρανό τερματοφύλακα θα πρέπει να πληρώσει 30 εκατομμύρια ευρώ


Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πρόκειται να χαρίσει τον Λούνιν. Όπως έχει μπορέσει να μάθει η MARCA, οι σύλλογοι που έχουν ενδιαφερθεί γι’αυτόν μέσω του ατζέντη του, Jorge Mendes, γνωρίζουν ότι όποιος θέλει να πάρει τον Ουκρανό θα πρέπει να πληρώσει 30 εκατομμύρια ευρώ ή τουλάχιστον αυτό είναι το ποσό που έχει βγει στο φως, το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να μειωθεί.

Το μήνυμα του τερματοφύλακα, που δημοσιεύτηκε στη MARCA, δεν έχει εκπλήξει κανέναν απ’αυτούς που βρίσκονται καθημερινά στο Valdebebas. Ούτε τους ποδοσφαιριστές, ούτε τους προπονητές, ούτε τους ηγέτες. Επιπλέον, όταν τελείωσε η περασμένη σεζόν, πολλοί δεν υπολόγιζαν την παραμονή του Lunin.

Ο Andriy Lunin δεν ξεκαθαρίζει τα ερωτηματικά. Η αμφιβολία συνεχίζεται κι ο ατζέντης του ερευνά την αγορά μπροστά σ’αυτό που μπορεί να συμβεί. Κάποιες ομάδες έχουν ήδη στο τραπέζι το όνομα του Ουκρανού ελλείψει επίλυσης μιας κατάστασης που δεν φαίνεται ότι μπορεί να καταλήξει στην παραμονή του τερματοφύλακα. Όταν στη Ρεάλ Μαδρίτης αμφιβάλλεις, η πόρτα της εξόδου ανοίγει αναπόφευκτα. Έχει συμβεί τις τελευταίες μέρες με τον Paulo Iago, ποδοσφαιριστή της cantera για τον οποίο υποτίθεται ότι έχει κλάση και τεχνική, αλλά ο οποίος έχει αμφιβάλλει και στον οποίο ο σύλλογος έβαλε τιμή και δεν βρίσκεται πλέον στο Valdebebas. Κίνηση που έγινε με πλήρη γνώση απ’τους ηγέτες και τους τεχνικούς της madridista οντότητας του τι συνέβαινε. «Εδώ βρίσκεται αυτός που θέλει να είναι και ξέρει τι είναι η Ρεάλ Μαδρίτης».

Η κατάσταση του Κέπα

Τώρα όλα είναι σε αναμονή, κάτι που κάνει επίσης κι ο Kepa Arrizabalaga, αυτός που επιλέχθηκε για να καλύψει τη θέση του Lunin κι ο οποίος απ’τη στιγμή που απέκλεισε μια προσφορά απ’τη Σαουδική Λίγκα, έχει στο μυαλό του την επιστροφή στη Ρεάλ Μαδρίτης ως κύριο στόχο του, κάτι που γνωρίζουν ήδη όλοι αυτοί που έχουν προσεγγίσει τον Ισπανό διεθνή.


Ο Κάρλο Αντσελότι είναι ήρεμος και γνωρίζει ότι ο βασικός του τερματοφύλακας, Τιμπό Κουρτουά, έχει επιστρέψει όπως έφυγε την περασμένη σεζόν και μετά από δύο επεμβάσεις, δηλαδή σε κορυφαία φόρμα. Λεπτομέρεια που πρέπει να’ταν άλλο ένα χτύπημα στο ηθικό του ήρωα της διαδικασίας των πέναλτι στο Etihad, ο οποίος θα έχει διαπιστώσει ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Η κατάσταση δεν φαίνεται τόσο απλή να επιλυθεί, αν και ισχύει επίσης ότι για έναν παίκτη που έχει ένα χρόνο στο συμβόλαιό του, η αποχώρησή του δεν πρόκειται πρακτικά να του χαριστεί. Το τελευταίο παράδειγμα ήταν αυτό του Γιόρο, για τον οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανάμεσα σε σταθερό ποσό και μεταβλητές, έχει κλείσει τη μεταγραφή του πληρώνοντας σχεδόν 80 εκατομμύρια ευρώ, όταν ο τερματισμός του δεσμού του με τη Λιλ ήταν στις 30 Ιουνίου του 2025, ίδια ημερομηνία με εκείνη του Λούνιν με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Απ’την πλευρά του Κέπα, η κατάσταση έχει αλλάξει από τότε που αποχαιρέτησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος της περασμένης σεζόν. Αυτό που ήταν μια χίμαιρα μπορεί τώρα να γίνει μια πραγματικότητα τις επόμενες μέρες και τόσο χαρούμενη. Ένα άτομο που προσγειώθηκε στα πόδια του στ’αποδυτήρια λόγω του επαγγελματισμού του και της εγγύτητάς του με τους συμπαίκτες του και τον σύλλογο.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.