News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Εβδομάδα επιστροφών και αποχαιρετισμών στη Ρεάλ Μαδρίτης

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Της Belén Martín

Κάποιοι διεθνείς επιστρέφουν μετά τις διακοπές τους κι ο Νάτσο θα πάει να αποχαιρετήσει το Valdebebas


Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αρχίσει να υποδέχεται τους διεθνείς της που έκαναν διακοπές μετά τη συμμετοχή στο Euro και το Copa América αυτή τη βδομάδα. Οι παίκτες που επιστρέφουν στις προπονήσεις θα ενταχθούν στην ομάδα καθώς τελειώνουν οι περίοδοι ανάπαυσης κι αρχίζουν να προετοιμάζονται για τη νέα σεζόν.

Ο Λούκα Μόντριτς επιστρέφει στις προπονήσεις στις αρχές της βδομάδας. Ο νεαρός Βραζιλιάνος επιθετικός Έντρικ θα ενταχθεί την Τετάρτη, ακολουθούμενος απ’τον Αντόνιο Ρούντιγκερ και τον Αρντά Γκιουλέρ στο τέλος της βδομάδας.


Οι Βραζιλιάνοι παίκτες, συμπεριλαμβανομένων των Vinícius Jr., Rodrygo και Militão, θα ενταχθούν στις 31 Ιουλίου. Μετά απομένουν να ενταχθούν οι Γάλλοι ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένου του Kylian Mbappé, καθώς και του Άγγλου Jude Bellingham και του Ισπανού Dani Carvajal. Η άφιξή τους αναμένεται σύντομα, συμπληρώνοντας έτσι το ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης για να αντιμετωπίσει τη νέα σεζόν που ξεκινά με τη διαμάχη για τον πρώτο τίτλο στις 14 Αυγούστου στον τελικό του Σούπερ Καπ Ευρώπης κόντρα στην Αταλάντα.


Ο Νάτσο θα πάει να αποχαιρετήσει το Valdebebas

Επιπλέον, ο Nacho Fernández θα αποχαιρετήσει αυτό που ήταν το σπίτι του εδώ και 23 χρόνια. Θα αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, το προπονητικό επιτελείο και τους εργαζόμενους στο Valdebebas αυτή την Τετάρτη. Ακριβώς όπως έκανε ο Joselu, ο οποίος το αποχαιρέτησε προηγουμένως για να το ευχαριστήσει για την αντιμετώπιση που έλαβε και να ευχηθεί στους συμπαίκτες του καλή τύχη, ο Nacho θα κάνει μια συγκινητική χειρονομία αποχαιρετισμού πριν φύγει για τη Σαουδική Αραβία.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.