News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η ανανέωση του Mendy έχει γίνει προτεραιότητα για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Αλλαγή στάτους του αριστερού μπακ μετά τη σπουδαία σεζόν του


Το μέλλον του αριστερού μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης προκαλεί συζήτηση εδώ και μήνες. Επί του παρόντος, οι Ferland Mendy και Fran García έχουν συμβόλαιο. Στον κοντινό ορίζοντα επισημαίνεται ο Alphonso Davies και στον μακρινό ο Miguel Gutiérrez. Η απόλυτη προτεραιότητα των madridistas ηγετών αυτή τη στιγμή είναι να κλείσουν την ανανέωση του Γάλλου μπακ. Έχει ήδη μια πρόταση στο τραπέζι και, αν και δεν υπάρχει συμφωνία, υπάρχει αρμονία μεταξύ των δύο πλευρών και θέληση να επιτευχθεί, πριν ξεκινήσει η σεζόν με το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Ο Carlo Ancelotti το'χε πάντα ξεκάθαρο: επιθυμία του είναι ο Γάλλος να συνεχίσει να ενεργεί ως αφεντικό της πλευράς του. Δεν το κρύβει και θεωρεί ότι ο αμυντικός είναι ο καλύτερος στον κόσμο στη θέση του. Τον θεωρεί βασικό και πιστεύει ότι είναι ο παίκτης που δίνει ισορροπία στην ομάδα. Ο σύλλογος το κατάλαβε αυτό και, την άνοιξη, ξαναπιάσαν τις διαπραγματεύσεις για την επέκταση της σύμβασης με τον Γάλλο.

Υπάρχει χρόνος και αισιοδοξία σε αυτή την προσπάθεια επίτευξης μιας συμφωνίας. Τις προηγούμενες σεζόν υπήρξε κάποια προσέγγιση, αλλά ποτέ μια ένταση στις διαπραγματεύσεις για να σκεφτεί κανείς μια συμφωνία. Ο χρόνος πέρασε, αλλά η πραγματικότητα του παίκτη κατά τη διάρκεια της σεζόν που μόλις τελείωσε έχει αλλάξει εντελώς. Με σεβασμό στους συμπαίκτες του, ο Γάλλος έχει φτάσει να καταλαμβάνει μια προνομιακή θέση μεταξύ των οπαδών.


Ο Alphonso Davies στον κοντινό ορίζοντα

Ο Αλφόνσο Ντέιβις συνεχίζει τη συμμετοχή του στο Κόπα Αμέρικα. Ο ατζέντης του μιλάει με τη Μπάγερν και συνεχίζει να το κάνει. Το πρόβλημα είναι ότι πολλές από τις καταστάσεις που έχουν προκύψει ήταν πολύ εμφανείς, κάτι που δεν άρεσε ιδιαίτερα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι λευκοί ηγέτες έθεσαν ως αφετηρία τη μη ανανέωση του συμβολαίου του Καναδού με τον γερμανικό σύλλογο, μια συγκυρία που δεν αποκλείεται να συμβεί ανά πάσα στιγμή. Εάν δεν επιτευχθεί μια συμφωνία μεταξύ του μπακ και της Μπάγερν, η Ρεάλ Μαδρίτης θα έμπαινε πλήρως στην επιχείρηση.

Αυτό το οποίο έχει ξεκάθαρο ο λευκός σύλλογος είναι ότι δεν πρόκειται να μπει σε μια υπερβολικά υψηλή επιχείρηση σε μια πιθανή διαπραγμάτευση με τη Μπάγερν Μονάχου, με την ομάδα της οποίας δεν έχουν ακόμη δημιουργήσει κανένα είδος επαφής.


Fran García και Miguel Gutiérrez

Όσο για τον Φραν Γκαρθία, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ο canterano θα'ναι μέλος του madridista ρόστερ στη δεύτερη σεζόν του μετά την επιστροφή του στο σπίτι. Όσο για τον Miguel Gutiérrez, στο Valdebebas παραμένουν σε αναμονή για το τι μπορεί να συμβεί και την πιθανή αποχώρησή του απ'τη Girona. Το μισό ποσό της μεταγραφής θα πήγαινε στα λευκά ταμεία. Επί του παρόντος δεν εξετάζεται μια επιστροφή για να'ναι ένας ακόμη υπό τον Αντσελότι.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.