News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Rafa Marín, μια ιστορική κίνηση για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Του Joel Del Río

Η Νάπολι σχεδιάζει να κλείσει την επιχείρηση τις επόμενες μέρες... με την ιδέα να προσγειωθεί ο στόπερ την πρώτη μέρα της προετοιμασίας



Ο Ράφα Μαρίν έχει ήδη ετοιμάσει τις βαλίτσες του. Ο canterano της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος έκανε μια υπέροχη σεζόν στην Αλαβές, θα'ναι ο πρώτος λίθος του νέου πρότζεκτ του Αντόνιο Κόντε στη Νάπολι, η οποία θέλει να αναγεννηθεί απ'τις στάχτες της μετά από μια καταστροφική χρονιά (10η στη Serie A) μετά την κατάκτηση του Scudetto την προηγούμενη. Μια επιχείρηση που θα άφηνε ένα ποσό που δεν έχει ξαναφανεί στα λευκά ταμεία για έναν ποδοσφαιριστή που δεν έχει κάνει ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα.

Γιουβέντους, Τσέλσι και Ίντερ. Τρεις διαφορετικές ομάδες, αλλά με κοινό σύνδεσμο: τον Αντόνιο Κόντε. Ο Ιταλός τεχνικός μπόρεσε να ενεργοποιήσει εκ νέου τους τρεις συλλόγους για να τους τοποθετήσει στην κορυφή των αντίστοιχων εγχώριων διοργανώσεών τους. Έτσι, ο πρώτος στόχος είναι να ξαναχτίσει το τείχος... κι αυτό που αρέσει στον προπονητή, ο οποίος είναι ένας ενισχυτής στόπερ, να το κάνει από πίσω. Ο Ράφα έχει την εμπειρία να παίζει σε άμυνα τριών στόπερ με τον Ραούλ, όπου έλαμψε στο τελευταίο του στάδιο στην Καστίγια ως πρώτος διοργανωτής.

Μια φόρμουλα... που θα άφηνε 22 εκατομμύρια

Μια πώληση που θα ξεπεράσει τα 12 εκατομμύρια και θα υπάρχουν οψιόν επαναγοράς το 2026 (25 εκατομμύρια) και 35 εκατομμύρια το 2027. Επιπλέον, η Νάπολι έχει κρατήσει έναν «άσο» στο μανίκι της που θα της επιτρέψει να διπλασιάσει τα ποσά πληρώνοντας 10 εκατομμύρια περισσότερα κατά την πρώτη σεζόν, άρα οι οψιόν επαναγοράς της Ρεάλ Μαδρίτης θα'ταν 50 και 70 εκατομμύρια ευρώ. Μια ιστορική κίνηση που θα μπορούσε να φτάσει τα 22 εκατομμύρια για έναν canterano που δεν έχει κάνει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα. Απ'τη θυγατρική πέτυχε 6 κλήσεις: 4 στη LaLiga, 1 στο Champions League και 1 στο Κύπελλο· αλλά θα φύγει απ'τον λευκό οίκο με 0 λεπτά παιχνιδιού.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να κλείσουν όλα ώστε ο Ράφα Μαρίν να βρίσκεται στις εντολές του Αντόνιο Κόντε απ'την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, που ξεκινά στις 9 Ιουλίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Castel Volturno. Μ'ένα συμβόλαιο για τον sevillano ποδοσφαιριστή που θα διαρκούσε 5 σεζόν. Ένα νέο βήμα για τον Ράφα που θα του επιτρέψει να συνεχίσει να εξελίσσεται ως ποδοσφαιριστής σε μια ομάδα που θέλει να γίνει ξανά φόβητρο στην Ιταλία πριν αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη. Ο Κόντε έχει ως στόχο να επαναφέρει τη Νάπολι στην ευγενή ζώνη του ιταλικού πρωταθλήματος και θα'χει μια πρώτη σεζόν χωρίς «περισπασμούς» (ένας αγώνας τη βδομάδα).

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.