News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η συμφωνία Wirtz και Ρεάλ Μαδρίτης

Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Μάλλον καλύτερα, διπλή. Η πρώτη ανάμεσα στον παίκτη και τη Μπάγερ Λεβερκούζεν για να μείνει για άλλη μια χρονιά και η δεύτερη ανάμεσα στους λευκούς και τον διεθνή για να προσγειωθεί το 2025.


Ο Florian Wirtz έχει γίνει ένα απ’αυτά τα αντικείμενα του πόθου για πολλούς ως αποτέλεσμα του παιχνιδιού του και των επιτευγμάτων με μια Bayer Leverkusen, ικανή να πάρει τη Bundesliga και το Κύπελλο απ’τη Bayern και τη Borussia Dortmund. Όπως ανέφερε αυτή η εφημερίδα, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη σφίξει τον κλοιό στον Γερμανό διεθνή. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και το λευκό club άρχισε να εργάζεται για την πιθανή υπογραφή του πριν από μήνες. Χωρίς βιασύνη, χωρίς παύση, αλλά έχοντας ξεκάθαρη την επιχείρηση.

Ο στόχος με τον επιθετικό χαφ δεν είναι άλλος απ’το να πετύχει την υπογραφή του το 2025. Όλα σε τάξη, αλλά όπως είναι λογικό δεν είναι η μόνη ομάδα που έχει σκεφτεί κάτι παρόμοιο με τον συμπαίκτη του Κρος στην εθνική Γερμανίας. Έχουν αγχωθεί στο Valdebebas απ’τις κινήσεις άλλων; Όχι.

Το μήνυμα των μάνατζερ και η εμφάνιση της Μπαρτσελόνα

Στην περίπτωση του Wirtz κι άλλων ποδοσφαιριστών, η Ρεάλ Μαδρίτης τραβάει μια γραμμή και δεν την ξεπερνά όσες προκλήσεις κι αν υπάρχουν, οι περισσότερες απ’τις οποίες χρησιμοποιούν φήμες στον Τύπο. Σιγουριά σ’αυτό που γίνεται και, κυρίως, στο ότι το μήνυμα έχει εισχωρήσει στον πρωταγωνιστή, αυτόν που πρέπει να πει το ναι. Ο Yoro κι ο Davies είναι οι επόμενοι που θα περάσουν απ’τη μεγάλη δοκιμασία, με τον Mastantuono στο βάθος. Ποδοσφαιριστές που αρέσουν, αλλά που θα πρέπει να αποκηρύξουν άλλα πράγματα για ν’ανέβουν στο madridista κύμα.

Μάνατζερ και αθλητικοί διευθυντές, αυτοί που έλεγαν τον Νοέμβριο στην απονομή της Χρυσής Μπάλας στο Παρίσι ότι ο Kylian Mbappé θα καταλήξει στη Ρεάλ Μαδρίτης, όταν οι δύο πλευρές σφύριζαν αδιάφορα, είναι αυτοί που βεβαιώνουν ότι υπάρχει ήδη μια «δέσμευση» ανάμεσα στον λευκό σύλλογο και τον Γερμανό παίκτη για το καλοκαίρι του 2025.

Η γερμανική σιγουριά

Ενώ στη Γερμανία δεν παύουν να διαβεβαιώνουν τη «δέσμευση» ανάμεσα στον λευκό σύλλογο και τον Wirtz, δίνοντας ακόμη και τα νούμερα της πιθανής επιχείρησης που την τοποθετούν στα 150 εκατομμύρια ευρώ, η Μπαρτσελόνα έχει θελήσει να συμμετάσχει στο πάρτι, αφήνοντας να διαρρεύσει το ενδιαφέρον για τον Γερμανό για το 2025, μια συγκυρία που δεν έχει αγχώσει το Valdebebas.

Αξίζει να τονιστεί πώς ένα μέσο όπως η «Bild» κάνει λόγο για μια συμφωνία 150 εκατομμυρίων ευρώ ως νούμερο μιας μεταγραφής σε μακροπρόθεσμο πλάνο. Δεν διστάζουν να επιβεβαιώσουν ότι ο Γερμανός θα γίνει παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Νούμερο που συμπίπτει με όσα είπε ο Fernando Carro στο Radio MARCA πριν από μήνες. Ο γενικός διευθυντής της Μπάγερ Λεβερκούζεν ήταν κατηγορηματικός.

Εντύπωση προκαλεί το ότι με όλο το καλοκαίρι μπροστά, ο Wirtz συζητιέται για υπογραφή για το 2025. Η συμφωνία του Γερμανού με τη Bayer Leverkusen είναι να μείνει ακόμα μια σεζόν, αλλά φαίνεται ότι η αναμονή μπορεί να γίνει πολύ μεγάλη για όλους.

Παρεμπιπτόντως, το μέλλον του Τσάμπι Αλόνσο δεν έχει καμία σχέση μ’αυτό του ποδοσφαιριστή. Το ότι έχουν υπάρξει συγκοινωνούντα δοχεία σε καθημερινή βάση δεν σημαίνει ότι αποφασίζουν το μέλλον τους χέρι-χέρι. Συνεννοούνται, αλλά είναι ανεξάρτητες καριέρες, που δεν έχουν καμία σχέση στο μέλλον τους.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.