News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ancelotti, για το Mundial των Club: «Όπως και η Ρεάλ Μαδρίτης, έτσι κι άλλοι σύλλογοι θα απορρίψουν την πρόσκληση»

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

"Ένας μόνο αγώνας της Ρεάλ Μαδρίτης αξίζει 20 εκατομμύρια και η FIFA θέλει να μας δώσει αυτό το ποσό για ολόκληρο το τουρνουά. Όχι", σχολιάζει σε συνέντευξή του στο "Il Giornale".


Ο Κάρλο Αντσελότι, προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του και του συλλόγου για το νέο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων σε συνέντευξή του στο Il Giornale. "Η FIFA να το ξεχάσει, οι παίκτες και οι σύλλογοι δεν θα συμμετάσχουν σε αυτό το τουρνουά. Ένας αγώνας της Ρεάλ Μαδρίτης αξίζει 20 εκατομμύρια και η FIFA θέλει να μας δώσει αυτό το ποσό για ολόκληρο το τουρνουά. Όχι. Όπως εμείς, έτσι και άλλοι σύλλογοι θα απορρίψουν την πρόσκληση", είπε ο προπονητής της λευκής ομάδας που γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά του: γίνεται 65 ετών.

Προς το παρόν, γίνεται διαπραγμάτευση για τα δικαιώματα και τα χρήματα που θα παίρνουν οι ομάδες για τη συμμετοχή τους στο μελλοντικό Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ένα τουρνουά στο οποίο θα συμμετέχουν 32 ομάδες και το οποίο θα διεξαχθεί από τις 15 Ιουνίου έως τις 13 Ιουλίου 2025.

Πιστεύεις ότι η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων; Όχι, αν δεν την πληρώσουν σύμφωνα με το κασέ της· Ναι, σε κάθε περίπτωση· Ναι, αν την πληρώσουν αρκετά.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.