News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Real Madrid διαψεύδει τον Ancelotti: «Το club δεν έχει αμφισβητησει τη συμμετοχή στο νέο Mundial»

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Ως εκ τούτου, ο σύλλογός μας θα αγωνιστεί, όπως έχει προγραμματιστεί, σε αυτήν την επίσημη διοργάνωση», αναφέρεται στην ανακοίνωση.


Η Ρεάλ Μαδρίτης εξέδωσε μια ανακοίνωση για να διαψεύσει τον Αντσελότι και να διασφαλίσει ότι ο σύλλογος θα συμμετάσχει στο νέο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 13 Ιουλίου του 2025.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει ότι σε καμία στιγμή δεν αμφισβητήθηκε η συμμετοχή της στο νέο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που θα διοργανώσει η FIFA την επόμενη σεζόν 2024/2025. Επομένως, ο σύλλογός μας θα αγωνιστεί, όπως έχει προγραμματιστεί, σε αυτήν την επίσημη διοργάνωση την οποία αντιμετωπίζουμε με υπερηφάνεια και με τον μέγιστο ενθουσιασμό ώστε να κάνουμε τα εκατομμύρια των οπαδών μας σε όλο τον κόσμο να ονειρεύονται ξανά με έναν νέο τίτλο», αναφέρει η ανακοίνωση.

Μια παρερμηνεία

Ο προπονητής, σχεδόν ταυτόχρονα με την ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης, διευκρίνισε επίσης τα λόγια του και με μια ανακοίνωση στα κοινωνικά του δίκτυα. "Στη συνέντευξή μου στο Il Giornale, τα λόγια μου για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων της FIFA δεν ερμηνεύτηκαν με τον τρόπο που ήθελα εγώ. Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο μακριά απ'το ενδιαφέρον μου απ'το να απορρίψω την δυνατότητα να παίξω σε ένα τουρνουά που θεωρώ ότι μπορεί να είναι μια μεγάλη ευκαιρία ώστε να συνεχίσω να αγωνίζομαι για μεγάλους τίτλους με τη Ρεάλ Μαδρίτης», έγραψε στο X, πρώην Twitter.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.