News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Santiago Solari και Juni Calafat, κλειδιά στην «επιχείρησης Mastantuono»

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να κάνει βήματα σε μια συμφωνία που είναι κοντά, αλλά δεν έχει κλείσει


Ο Σαντιάγο Σολάρι είναι βασικός σε όλες τις κινήσεις που γίνονται απ'τη Ρεάλ Μαδρίτης γύρω απ'τη μορφή του Φράνκο Μασταντουόνο. Με «millonario» παρελθόν, ο πρώην παίκτης του λευκού συλλόγου βρίσκεται σε επαφή με τους ηγέτες του συλλόγου της Αργεντινής, με τους οποίους διατηρεί άριστη σχέση, σε μια διαδικασία που δεν έχει τελειώσει σε καμία περίπτωση. Υπάρχουν ακόμα επεισόδια να γραφτούν, απ'τη στιγμή που απεσταλμένοι απ'τη madridista οντότητα έθεσαν τις βάσεις του ενδιαφέροντος με τον ατζέντη του παίκτη στο Μπουένος Άιρες.

Η τακτική της Ρεάλ Μαδρίτης δεν αφήνει καμία αμφιβολία. Αιχμαλωτίζουν, περικυκλώνουν τον στόχο και προσπαθούν να αποπλανήσουν τον εν λόγω ποδοσφαιριστή και το περιβάλλον του παίκτη και με τον Mastantuono το έχουν ήδη κάνει. Ο μέσος συνεχίζει να κάνει βήματα για να επιβεβαιωθεί ως ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό πρότζεκτ και το λευκό club δεν θέλει να τον χάσει. Βήμα βήμα. Με σιγουριά και χωρίς να κάνει λάθη.

Το λευκό club έχει εγγυημένο το να γνωρίζει από πρώτο χέρι τις κινήσεις που μπορεί να συμβούν γύρω απ'το νέο στολίδι της Ρίβερ Πλέιτ. Ο Juni Calafat κι ο Santiago Solari, ο καθένας στη δουλειά του, έχουν κάνει τα κατάλληλα βήματα και παρόλο που η συμφωνία και η απόφαση για την υπογραφή δεν έχουν ακόμη υλοποιηθεί, όλα δείχνουν ότι η συμφωνία είναι κοντά.

Ρήτρα 45 εκατομμυρίων

Η ρήτρα αποχώρησης είναι 45 εκ. ευρώ και σε αντίθεση με άλλους νέους, θα μπορούσε να ταξιδέψει άμεσα στην Ευρώπη λόγω του ιταλικού διαβατηρίου του, το οποίο του δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε ηλικία 16 ετών. Η Ρεάλ Μαδρίτης, σε κάθε περίπτωση, δεν σκέφτεται την άμεση ενσωμάτωσή του.

Η Ρίβερ Πλέιτ συνεχίζει να περιμένει και, ταυτόχρονα, να απολαμβάνει τον Φράνκο Μασταντουόνο, όπως ομολογεί στη MARCA ο Ιγνάσιο Βιγιαροέλ, αντιπρόεδρος του συλλόγου της Αργεντινής. "Δεν έχουμε συγκεκριμένες προσφορές και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε μαζί του είναι να τον φροντίζουμε. Είναι ένα παιδί. Ας μην το ξεχνάμε κι ως τέτοιο πρέπει να το φροντίζουμε".

Ο Μασταντουόνο είναι μόλις 16 ετών και γίνεται βασικό κομμάτι σε έναν σύλλογο όπως η Ρίβερ Πλέιτ που παλεύει για όλα και που το 2025 θα εκπροσωπήσει την Αργεντινή στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. «Στόχος μας είναι να απολαύσουμε τον Φράνκο για κάποιο διάστημα. Γνωρίζουμε ότι η cantera της Ρίβερ, όπως αποδείχθηκε στο Κατάρ, παράγει ταλέντα κι ότι πολλοί παίκτες καταλήγουν να φύγουν, αλλά έχουμε τη δέσμευση του Mundial μπροστά μας και θέλουμε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα».

Στην περίπτωση του χαφ αποδεικνύεται διαφορετικός, όπως φαίνεται απ'το ότι στα 16 του έχει ήδη παίξει 18 παιχνίδια με την πρώτη ομάδα της Ρίβερ και έχει κάνει το ντεμπούτο του στην εθνική Κ 20 της Αργεντινής.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.