News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ένα βήμα απ'την Arabia ο Nacho: δύο χρόνια στην Al Attihad με τον Benzema

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο κεντρικός αμυντικός αποφασίζει να ξεκινήσει την ανατολίτικη περιπέτεια, αν και λείπει ακόμα η υπογραφή


Ο Νάτσο έχει αποφασίσει πρακτικά να αποχωρήσει απ'τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου. Όπως έχει μπορέσει να μάθει η MARCA, ο στόπερ ετοιμάζεται να υπογράψει στην Αλ Ιτιχάντ, την ομάδα του Καρίμ Μπενζεμά, η οποία του προσφέρει διετές συμβόλαιο με περίπου 20 εκ. ευρώ τη σεζόν. 

Η προσφορά απ'την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας είναι πολύ μεγαλύτερη απ'αυτή της Μαδρίτης, όπου μέχρι τη φετινή σεζόν έπαιρνε μισθό περίπου 5,5 εκ. ευρώ. Με τη διαφορά, επιπλέον, των ειδικών φορολογικών όρων που διέπουν τη Σαουδική χώρα. 

Την περασμένη βδομάδα, ο αθλητικός διευθυντής της Al Ittihad, Ramón Planes, βρέθηκε στη Μαδρίτη, σε μια επίσκεψη που χρησίμευσε για να τεθεί σε τροχιά μια επιχείρηση στην οποία εκκρεμεί ακόμη η τελική υπογραφή. Και η οποία, επιπλέον, είχε την έγκριση του Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος έφυγε απ'τη Μαδρίτη για να πάει στο σαουδαραβικό ποδόσφαιρο το περασμένο καλοκαίρι.

Τις τελευταίες βδομάδες, το σαουδαραβικό ποδόσφαιρο είχε προσεγγίσει τον Νάτσο, ο οποίος στην αρχή φαινόταν να επιλέγει το αμερικανικό MLS. Ωστόσο, σιγά σιγά η ανατολίτικη πρόταση (γίνονταν λόγος και για την Αλ Νασρ, την ομάδα του Κριστιάνο) μπήκε στα πλάνα του canterano, ο οποίος είχε και πρόταση απ'τη Μαδρίτη για ανανέωση για μία σεζόν.

Τελικά, ο Νάτσο φαίνεται να'χει μαδήσει τη μαργαρίτα, σε μια απόφαση που θα τον εμποδίσει να αποσυρθεί ως ένας απ'τους λίγους one club men στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, ενός συλλόγου με τον οποίο την τελευταία σεζόν, ως αρχηγός, κέρδισε τρεις τίτλους: Supercopa de España, Liga και Champions League.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.