News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Real Madrid επιταχύνει την επιλογή Yoro μπροστά στην πίεση των PSG, United και Liverpool

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Στο Valdebebas είναι πολύ ήρεμοι. Ξέρουν ότι ο στόπερ βλέπει τη λευκή ομάδα ως στόχο, αλλά όπως συνέβη με τον Τσουαμένι, οι πιέσεις έρχονται με τη μορφή χρημάτων.


Το τέλος του Euro ή μάλλον ο αποκλεισμός των εθνικών θα σημαδέψει το μέλλον της διασποράς των μεταγραφών. Θα είναι το σήμα εκκίνησης για μια κατάσταση στην οποία η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να έχει τους στόχους της αρκετά δεμένους, αν και πριν από ένα χρόνο εμφανίστηκε ο Γκιουλέρ από το πουθενά, αλλά όπως συμβαίνει πάντα, η εμφάνιση προσκεκλημένων τους αναγκάζει να κινηθούν νωρίτερα απ'το προβλεπόμενο. 

Όπως έχει πει η MARCA τους τελευταίους μήνες, ο Leny Yoro κι ο Alphonso Davies είναι οι προκλήσεις αυτής της αγοράς, απ'τη στιγμή που ο Mbappé έχει ήδη τη φωτογραφία του στ'αποδυτήρια του Valdebebas. Ο Γιόρο έχει ήδη πει σε όλες τις ομάδες που τον έχουν πλησιάσει ότι η επιθυμία του είναι να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά οι εξελίξεις επισπεύδονται και η συμφωνία με τη Λιλ αρχίζει να βρίσκεται στο δρόμο του επείγοντος. Όλα ξεκίνησαν πριν από περισσότερο από ένα χρόνο, αλλά η πρώτη κίνηση με τη Λιλ ήταν τον Ιανουάριο του 2024.

Άρνηση στον Λουίς Κάμπος

Οι μέρες περνούν και η πολιορκία αυξάνεται. Ο Λουίς Κάμπος, αθλητικός διευθυντής της PSG, έχει πιάσει δουλειά και η παριζιάνικη πρόταση είναι αρκετά κοντά σ'αυτό που θέλει η Λιλ, μ'ένα ποσό κοντά στα 60 εκ. ευρώ. Η απάντηση του παίκτη ήταν η ίδια με άλλες φορές που του προσέγγισαν: «Ευχαριστώ, αλλά όχι». Ούτε ο αυτοαποκαλούμενος αρχιτέκτονας του ποδοσφαίρου δεν έχει καταφέρει να πείσει τον αμυντικό, ο οποίος έχει κάνει λίγες μέρες διακοπές στην Ίμπιζα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι διατεθειμένη να φτάσει σ'αυτό το ποσό για έναν παίκτη του οποίου το συμβόλαιο λήγει σε ένα χρόνο, αλλά θα πρέπει να διαπραγματευτεί. Η ιδέα ήταν να περιμένει μέχρι τις 30 Ιουνίου και υπάρχει ακόμη προθεσμία για αυτό, αλλά όλα δείχνουν ότι η τελική διαπραγμάτευση θα'ρθει πριν απ'αυτή την ημερομηνία μπροστά στην πίεση από άλλες ομάδες, ειδικά τις PSG, United και Liverpool, κάτι που συνέβη ήδη με τον Tchouameni.

Οι ηγέτες κάνουν ήδη υπολογισμούς χωρίς τον Νάτσο και με τη βέβαιη αποχώρηση του Ράφα Μαρίν, το τάγμα των στόπερ για τον Κάρλο Αντσελότι για την επόμενη σεζόν θα'ναι αυτό που θα σχηματίσουν οι Militao, Rüdiger, Alaba και Yoro, εάν καταλήξουν να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις, με τον Tchouameni να εμπλέκεται καθημερινά όλο και περισσότερο στον ρόλο του στόπερ ή τουλάχιστον έτσι πιστεύει το λευκό προπονητικό επιτελείο.

Ο Nacho πολύ κοντά στην Al Qadsiah

Ο Nacho Fernández, όπως ενημέρωσε αυτή η εφημερίδα, πρόκειται να κλείσει μια συμφωνία με την Al Qadsiah του Michel, η οποία ανέβηκε πρόσφατα στην Primera, αλλά έχει την υποστήριξη της Aramco, της ισχυρότερης πετρελαϊκής εταιρείας στη Σαουδική Αραβία. Μπορεί να ανακοινωθεί σύντομα.

Η περίπτωση του Davies δεν έχει καμία σχέση με του Yoro. Απ'τη διακριτικότητα πηγαίνουμε σε μια πιο επιθετική τακτική από τότε που άρχισε να ακούγεται ο Καναδός τον Οκτώβριο του 2023. Με την προσθήκη του ότι απέναντι βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου, ομάδα με την οποία η Ρεάλ Μαδρίτης έχει άριστες σχέσεις.

Davies, στους αντίποδες του Yoro

Η κατάσταση ανάμεσα στη Μπάγερν και τον παίκτη της δεν είναι η καλύτερη αυτή τη στιγμή. Η απόρριψη όλων των προσφορών ανανέωσης κάνει τους ηγέτες του βαυαρικού συλλόγου να σκέφτονται την ύπαρξη μιας συμφωνίας με άλλο σύλλογο, στην προκειμένη περίπτωση τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αν με τον Yoro ο λευκός σύλλογος κινείται περισσότερο, στην περίπτωση του Ντέιβις, υπάρχει αμφιβολία λόγω της εξαιρετικής απόδοσης του Mendy (ο Αντσελότι έχει ζητήσει την ανανέωσή του) και της περίπλοκης συνύπαρξης δύο βασικών τόσο καθορισμένων όπως ο Καναδός κι ο Γάλλος, με τον Φραν Γκαρθία από πίσω.

Ο γερμανικός σύλλογος τραβάει στα άκρα το θέμα της ανανέωσης και η Ρεάλ Μαδρίτης πιστεύει ότι η παραμονή του μπακ στη Γερμανία μπορεί να επιτευχθεί σύντομα. Είναι μια ευκαιρία της αγοράς, αλλά η κατάσταση έχει αλλάξει και δεν θεωρείται πλέον ως μια ακραία ανάγκη. Ο Mendy έχει κερδίσει πόντους κι αυτό είναι μια πραγματικότητα.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.