News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Nacho φεύγει απ'τη Ρεάλ Μαδρίτης και πάει στην Al Qadsiah

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Η συμφωνία είναι για δύο χρόνια και ο παίκτης θα λάβει ένα ποσό κοντά στα 10 εκ. ευρώ καθαρά


Ο Νάτσο Φερνάντεζ φεύγει απ'τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη Σαουδική Αραβία. Προορισμός του θα είναι η Al Qadsiah, μια ομάδα που ανέβηκε πρόσφατα στη Σαουδική Λίγκα και προπονητής της είναι ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Μίτσελ.

Η συμφωνία είναι για δύο χρόνια και ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης θα λάβει ένα ποσό κοντά στα 10 εκ. ευρώ καθαρά, αφού στην αραβική χώρα το κράτος δεν φορολογεί οπότε ο μισθός πάει εξ ολοκλήρου στον παίκτη.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Νάτσο βάζει τέλος στην εποχή του ως madridista, αυτήν που ξεκίνησε ως παιδί και στην οποία βάζει τέλος στην κορυφή, αγκαλιάζοντας τη θεά Κυβέλη σε δύο περιπτώσεις, πρώτα για τον τίτλο της Liga και μετά για την κατάκτηση του τίτλου του Champions League της σεζόν που μόλις τελείωσε.

Η συμφωνία έκλεισε τις τελευταίες ώρες, απ'τη στιγμή που πέρασε την ιατρική εξέταση πριν από μέρες. Η συμφωνία είναι πλήρης, κάτι που γνωρίζει ήδη η Ρεάλ Μαδρίτης. Λόγω αυτού η λευκή ομάδα, όπως έχει ενημερώσει η MARCA, έχει εντείνει τις διαπραγματεύσεις για να κλείσει την υπογραφή του Λένι Γιόρο.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.