News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Real Madrid προσφέρει στον Joselu έναν ακόμη χρόνο, αλλά η Σαουδική Αραβία επιμένει στην υπογραφή του

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο σύλλογος έχει κάνει μια πρόταση στον επιθετικό, ανεξάρτητα απ’το μέλλον και τη συμφωνία με την Εσπανιόλ. Όλα δείχνουν παραμονή, αλλά προς το παρόν δεν έχει κλείσει


Ο Χοσέλου Μάτο έχει δείξει σε όλη τη σεζόν ότι έχει θέση στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Αντσελότι θα χαιρόταν να τον έχει για άλλη μια σεζόν, λόγω του πόσα και καλά προσφέρει. Το παιχνίδι του και τα γκολ του έχουν πείσει τους πάντες, ξεκινώντας απ’τους ηγέτες της madridista οντότητας, οι οποίοι του έχουν ήδη πει ότι θα’ταν πρόθυμοι να κάνουν χρήση της ρήτρας ή να διαπραγματευτούν με την Εσπανιόλ, ανεξάρτητα απ’το τι θα συμβεί με το μέλλον του καταλανικού club, δηλαδή είτε ανέβει είτε όχι στην Primera.

Όπως έχει συμβεί με τον Λούκας Βάθκεθ ή τον ίδιο τον Νάτσο, η προσφορά του λευκού συλλόγου στον Χοσέλου είναι για μία ακόμη σεζόν. Εδώ και λίγα χρόνια η Ρεάλ Μαδρίτης έχει καθιερώσει ως κανόνα ότι μετά από κάποια ηλικία οι ανανεώσεις (έτσι θεωρείται η περίπτωση του Χοσέλου ανεξάρτητα απ’τη διαπραγμάτευση με την Εσπανιόλ) γίνονται από σεζόν σε σεζόν, συγκυρία που δεν αλλάζει.

Προσφορά εκατομμυρίων

Παράλληλα, ο παίκτης έχει λάβει μια σημαντική πρόταση απ’τη Σαουδική Λίγκα, αλλά αυτή τη στιγμή προτεραιότητά του είναι να συνεχίσει μια ακόμη σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης. Νιώθει σημαντικός και θα’θελε να συνεχίσει να φοράει τα λευκά και παρόλο που γνωρίζει τη δυσκολία που διαφαίνεται στον ορίζοντα, αν δεν έχει κάτι ο φορ, είναι ο φόβος για οποιαδήποτε κατάσταση, κάτι που έχει δείξει σε όλη του την καριέρα.

Την περασμένη σεζόν, η τριμερής συμφωνία ανάμεσα σε Χοσέλου, Εσπανιόλ και Ρεάλ Μαδρίτης πήρε καιρό, όταν όλα ανάμεσα στον λευκό σύλλογο και τον παίκτη είχαν συζητηθεί. Στο Valdebebas τα είχαν συζητήσει όλα, αλλά η τελική συμφωνία ήταν πιο περίπλοκη από ό,τι φαινόταν στην αρχή.

Με την δομή του ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης καλά καθορισμένη, οι ηγέτες της δεν βιάζονται σε ορισμένες επιχειρήσεις, όπως αποδεικνύουν με τους Νάτσο και Χοσέλου. Η απόφαση, και στις δύο περιπτώσεις, πρέπει να’ρθει πριν τις 30 Ιουνίου και η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει. Η προσφορά ανανέωσης καθιστά σαφές ότι ο σύλλογος τους υπολογίζει, αλλά αν δεν υπογραφεί η ανανέωση, η madridista οντότητα έχει ήδη «λύσεις».

Αυτή του στόπερ, και με τον Ράφα Μαρίν έτοιμο να φύγει, όπως έχει ειπωθεί πάντα σ’αυτή την εφημερίδα, είναι του Leny Yoro. Γι’αυτήν του επιθετικού δεν έχουμε παρά να δούμε τι υπάρχει στ’αποδυτήρια, αλλά είναι αλήθεια ότι το στυλ παιχνιδιού του δεν εμφανίζεται στον κατάλογο κανενός απ’τους άλλους επιθετικούς της Ρεάλ Μαδρίτης.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.