News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Κοντά στη Nápoles ο Rafa Marín, αφότου κέρδισε έναν τριμερή ιταλικό πόλεμο

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Του Joel Del Río

Ο λευκός σύλλογος θα πάρει 12 με 15 εκατομμύρια... και θα κρατήσει μια οψιόν επαναγοράς


Την επόμενη σεζόν, η Νάπολι, που πριν από ένα χρόνο ήταν μια ανίκητη ομάδα στην Ιταλία και φοβερή στην Ευρώπη μετά την κατάκτηση ενός ιστορικού 'Scudetto', δεν θα παίξει στην Ευρώπη. Μια καταστροφική χρονιά, 10η στη Serie A, που έχει οδηγήσει τον ιταλικό σύλλογο να αναδιαρθρώσει την ομάδα με τη βοήθεια του Αντόνιο Κόντε για να προσπαθήσει να ξαναγεννηθεί απ’τα ερείπια του. Έτσι έχουν τα πράγματα, ο πρώτος στόχος είναι η ανοικοδόμηση του τείχους... και γι’αυτό έχουν επικεντρωθεί στον Ράφα Μαρίν, έναν ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης που την περασμένη σεζόν έπαιξε 33 παιχνίδια στη LaLiga με την Αλαβές.

Μια επιχείρηση που είναι κοντά στο να κλείσει αφού η Νάπολι «κέρδισε» τη Μίλαν (ήθελε να επαναλάβει τη φόρμουλα του Brahim Díaz) και τη Γιουβέντους (ο σύλλογος του Τορίνο χτύπησε την πόρτα με κανά δυο κλήσεις) χάρη σε μια μεγαλύτερη οικονομική και αθλητική δέσμευση. Αν κι απ’την Ιταλία αναφέρεται ότι ο παίκτης έχει ήδη πατήσει το πόδι του σε ιταλικό έδαφος για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Ο Ράφα απολαμβάνει τις διακοπές του στη Σεβίλλη περιμένοντας και οι δύο ομάδες, Ρεάλ Μαδρίτης και Νάπολι, να συμφωνήσουν για την τιμή και τις λεπτομέρειες των μελλοντικών οψιόν που θα’χει ο λευκός σύλλογος για να αγοράσει ξανά τον ποδοσφαιριστή.

Η Μαδρίτη κρατάει μια οψιόν επαναγοράς

«Αυτό που επιδιώκεται με τον δανεισμό είναι να βελτιωθώ ως ποδοσφαιριστής, να αποκτήσω αυτή την εμπειρία που δεν είχα κι εξακολουθώ να μην έχω, γιατί εντάξει, το επίπεδο της LaLiga και των παικτών είναι πολύ υψηλό και αυξάνεται όλο και περισσότερο. Πρέπει να δουλέψεις πολύ, να βελτιωθείς σωματικά, πνευματικά και να ψηθείς όσο πιο πολύ μπορείς», εξομολογούταν ο Ράφα Μαρίν στη MARCA την περασμένη σεζόν πριν αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης υπερασπιζόμενος τη φανέλα της Αλαβές. Ο λευκός σύλλογος συνέχισε έτσι με μια φόρμουλα που δεν σταματά να του δίνει καλά αποτελέσματα. Παίρνει χρήματα από έναν άλλο canterano και κρατά ένα χαρτί σε περίπτωση που στο μέλλον αποφασίσει να ανακτήσει τον ποδοσφαιριστή ενώ παρακολουθεί στενά την αθλητική του απόδοση σ’έναν σύλλογο με βλέψεις να ανακτήσει τη δόξα στην Ιταλία.

Η επιχείρηση είναι κοντά στο κλείσιμο ενώ οριστικοποιούνται οι λεπτομέρειες. Ο λευκός σύλλογος θα πάρει 12 με 15 εκατομμύρια... και θα κρατήσει μια οψιόν επαναγοράς, αυτό είναι ένα απ’τα σημεία που συζητούνται αυτή τη στιγμή. Η μεταγραφή θα’ναι οριστική αλλά μόνο με τη δυνατότητα να μπορέσει να αγοράσει ξανά τον στόπερ μέσα σε δύο ή τρία έτη (η διάρκεια του συμβολαίου του Ράφα εκτιμάται ότι θα είναι για τα επόμενα 4 ή 5 χρόνια) για ένα ποσό που θα οριστεί ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα συνέχιζε να’χει τον «έλεγχο» του ποδοσφαιριστή με μια ενδεχόμενη οψιόν επαναγοράς που θα’φτανε τα 30 εκατομμύρια το 2026... και λίγο πιο ακριβή αν η επιστροφή υπογραφόταν την επόμενη χρονιά.

 

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.