News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ένα βήμα μακριά απ'τον Rafa Marín η Nápoles

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Του Mirko Calemme

Οι azzurri, όπως ενημέρωσε η AS, δέχονται την οψιόν επαναγοράς και βρίσκονται πολύ κοντά στο κλείσιμο της επιχείρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης.


Η Νάπολι του Αντόνιο Κόντε πρόκειται να κλείσει την πρώτη υπογραφή της νέας της εποχής: τον Ράφα Μαρίν. Ο azzurro σύλλογος αναζητά εδώ και μέρες την καθοριστική επιτάχυνση για να αποκτήσει τις υπηρεσίες του κεντρικού αμυντικού που έλαμψε κατά τη διάρκεια του δανεισμού του στην Αλαβές και είναι έτοιμος να το καταφέρει, ξεπερνώντας μεταξύ άλλων τον ανταγωνισμό από Μίλαν και Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ο νέος partenopeo προπονητής τον θεωρεί τέλειο για το σύστημά του και τον περιμένει με ενθουσιασμό και την ιδέα να έχει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια ομάδα που, χωρίς ευρωπαϊκές διοργανώσεις, στοχεύει να παλέψει ξανά για το σκουντέτο αμέσως μετά τη 10η θέση της περσινής καταστροφικής σεζόν.


Η επιχείρηση θα γίνει για ένα ποσό που θα είναι περίπου 15 εκ. ευρώ και οι Ιταλοί, όπως ενημέρωσε η AS, θα δεχτούν να μπει μια οψιόν επαναγοράς, που θα μπορούσε να ξεπεράσει τα 30. Η Ρεάλ Μαδρίτης πιστεύει πολύ στην εξέλιξη του αμυντικού και θέλει να διατηρήσει τον έλεγχο του μέλλοντός του.

Ο νέος αθλητικός διευθυντής, Τζιοβάνι Μάνα, που ήρθε απ'τη Γιουβέντους, παρακολουθούσε τον Μαρίν εδώ και μήνες και πρόκειται να κλείσει μια διαπραγμάτευση που έχει πραγματοποιήσει προσωπικά. Το σχέδιό του είναι να ενσωματώσει τον Marín και, αργότερα, να κλείσει μια άλλη σημαντική επιχείρηση με την Τορίνο για τον Alessandro Buongiorno. Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός θα κοστίσει περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ, οι νότιοι είναι αισιόδοξοι για την άφιξή του και μαζί με τον Μαρίν θα σχημάτιζαν ένα θεμελιώδες μπλοκ για τη νέα άμυνα του Κόντε, που θέλει να παίζει με την πρώην πρωταθλήτρια Ιταλίας με ένα 3-4-3. 

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.