News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Al Qadsiah του Michel μπαίνει δυνατά στον αγώνα για τον Nacho

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Το μέλλον του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης περιλαμβάνει δύο προορισμούς: να συνεχίσει στα λευκά ή να ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία. Η υπογραφή στην Αλ Ιτιχάντ περιπλέκεται, αλλά ανοίγει η πόρτα στην ομάδα της εταιρείας πετρελαίου Aramco


Το μέλλον του Nacho Fernández παραμένει άλυτο. Ο στόπερ παραμένει σιωπηλός και μετά το ματς με την Κροατία είπε ότι δεν θα μιλούσε μέχρι να επιλυθεί οριστικά. Τι εμποδίζει τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης να πάρει μια απόφαση; Το πρώτο και πιο θεμελιώδες είναι να οριστικοποιηθεί επίσημα η προσφορά απ’τη Σαουδική Αραβία, κάτι που φαίνεται να γίνεται στο τέλος αυτής της βδομάδας ή την επόμενη, μόλις η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας δώσει το ok και οι ομάδες λάβουν τα χρήματα που θα τους επιτρέψουν να βγουν στην αγορά με συγκεκριμένες προσφορές. Αυτή τη στιγμή είναι η Al Qadsiah των Michel, Joel Robles και Álvaro González αυτή που παλεύει περισσότερο για την υπογραφή του Nacho.

Αυτές τις στιγμές, η μόνη εναλλακτική της Ρεάλ Μαδρίτης είναι η Σαουδική Λίγκα, με την Al IQadsiah να βρίσκεται πλέον στην πρώτη γραμμή όλων των κινήσεων. Οι πρώτες επαφές ήταν με την Αλ Νασρ, μετά με την Αλ Ιτιχάντ, αλλά τώρα αυτή που προηγείται είναι η ομάδα του Michel, που ανέβηκε πρόσφατα. Οι επαφές δεν έχουν σταματήσει.

Σε σχέση με την Αλ Ιτιχάντ, ο σύλλογος ακόμα δεν έχει ακόμα ακριβώς ένα σχεδιασμένο και κλειστό σενάριο, δεν μπορεί να προχωρήσει στη μεταφορά των προσφορών στους ποδοσφαιριστές που έχει σημαδέψει. Ο Νάτσο είναι μια απ’τις προτεραιότητες της ομάδας της μεγαλύτερης σαουδαραβικής εταιρείας και οι διαπραγματεύσεις δείχνουν να είναι πολύ προχωρημένες.

Η ομάδα απ’την πόλη της Τζέντα θέλει να ενισχυθεί και θέλει να κάνει μια αλλαγή στο «ρόστερ» της των ξένων της και η προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι η απόκτηση ενός τερματοφύλακα.

Ο Γάλλος επιθετικός ρωτήθηκε απ’τους ηγέτες της Αλ Ιτιχάντ για τον Νάτσο και τον Λούκας Βάθκεθ και η απάντησή του ήταν θετική και για τους δύο. Με τον gallego να’χει ήδη ανανεώσει για άλλη μια σεζόν, ο στόχος του σαουδαραβικού συλλόγου σε σχέση με τον νυν πρωταθλητή Ευρώπης επικεντρώθηκε στον Νάτσο, αν και τώρα φαίνεται αρκετά περίπλοκο.

Íñigo Martínez, εναλλακτική

Ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα Íñigo Martínez είναι ένας άλλος πιθανός παίκτης, αλλά η πρώτη επιλογή που έχουν προς το παρόν είναι ο Nacho. Ο πρώην παίκτης της Αθλέτικ έφτασε στο azulgrana club πριν από ένα χρόνο και είναι ένας απ’αυτούς που έχουν μπει στη λίστα με τις πιθανές αποχωρήσεις.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, εν τω μεταξύ, παραμένει ήρεμη και παρακολουθεί πώς η προθεσμία που έδωσε αρχίζει την αντίστροφη μέτρησή της. Αυτή η παρένθεση εξυπηρετεί τους ηγέτες του λευκού συλλόγου ώστε να συνεχίσουν να μελετούν όλα όσα συμβαίνουν γύρω απ’τον Λένι Γιόρο, έναν στόχο που έχει τεθεί γι’αυτό το καλοκαίρι κι ο οποίος προς το παρόν συνεχίζει να αντιστέκεται σε όλες τις επιθέσεις που του έρχονται μέσω της Λίβερπουλ, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της PSG, club που σύμφωνα με όσα επισημαίνουν απ’τη Γαλλία, έχει φτάσει στο νούμερο που ζητά η Λιλ για την πώλησή του.

Με τον Militão στο Copa América, τον Rüdiger στο Euro και με τον Alaba να αναρρώνει ακόμα, σε περίπτωση που ο Nacho καταλήξει να φύγει, ο Ancelotti θα πρέπει να χρησιμοποιήσει την cantera για την προετοιμασία κι εκεί θα μπορούσε να μπει ο Rafa Marín, αν και η ιδέα που δουλεύουν στο Valdebebas είναι αυτή ενός άλλου δανεισμού. Ένας άλλος που επιστρέφει είναι ο Βαγέχο, ο οποίος έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον λευκό σύλλογο.

 

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.