News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Επικείμενη η ανακοίνωση του Mbappé

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Του Marco Ruiz

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα δημοσιοποιήσει την υπογραφή του σταρ αυτή τη βδομάδα, αν και η παρουσίαση θα αναβληθεί για τον Ιούλιο, σ’ένα γεμάτο Bernabéu.


Η Μαδρίτη θα ανακοινώσει την απόκτηση του Μπαπέ (25 ετών) τις επόμενες ώρες. Οι εορταστικές εκδηλώσεις για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο ολοκλήρωσαν μια ένδοξη σεζόν και σηματοδότησαν επίσης το σήμα εκκίνησης για μια νέα εποχή. Μια ακόμη πιο πολλά υποσχόμενη εποχή με το νέο Bernabéu σε πλήρη δυναμικότητα και με τον Mbappé να ηγείται της ομάδας.

Ο Γάλλος Σταρ και η Μαδρίτη τήρησαν τα συμφωνηθέντα και δεν έδωσαν καμία ένδειξη για το τι πρόκειται να συμβεί. Έτσι το θέλησε ο Florentino Pérez για να μην αποσπαστεί η προσοχή απ’το Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Ο πρόεδρος δεν έριξε φως στη μεγα-υπογραφή ούτε μετά τον τελικό. «Μιλάω μόνο για παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης», είπε απλά όταν ρωτήθηκε σχετικά. Ο παίκτης παραμένει επίσης καλυμμένος. Προφανώς δεν έγραψε τίποτα στα κοινωνικά του δίκτυα για τη μεγάλη λευκή νίκη. Το τελευταίο του tweet στο 'X' ήταν στις 26 Μαΐου κι αναφέρεται στον τελευταίο τίτλο που κέρδισε με την PSG, το Κύπελλο. Επιπλέον, το τελευταίο του μήνυμα στο Instagram ήταν αυτό με το οποίο ανακοίνωσε ότι αποχωρεί απ’την Παρί, στις 10 Μαΐου.

Η ιδέα είναι να ανακοινωθεί η μεταγραφή σήμερα ή αύριο, πριν παίξει η Γαλλία το φιλικό προετοιμασίας για το Euro με το Λουξεμβούργο την Τετάρτη. Εάν δεν είναι δυνατό να γίνει σήμερα ή αύριο, η ανακοίνωση θα πήγαινε για την Πέμπτη. Μετά από μελέτη της κατάστασης, αποφασίστηκε ότι το καλύτερο ήταν να επισημοποιηθεί η απόκτησή του πριν απ’το Euro για να αποφευχθεί η ενόχληση του παίκτη στο τουρνουά με ερωτήσεις για τη Μαδρίτη.

Ο Γάλλος σταρ έχει υπογράψει αυτές τις μέρες τα τελευταία έγγραφα που χρειάζονταν για να κλείσει τελείως η επιχείρηση. Ωστόσο, παραμένει άγνωστη η ακριβής ημερομηνία στην οποία θα πραγματοποιηθεί η παρουσίασή του, η οποία προορίζεται να γίνει με στυλ, με το Bernabéu ανοιχτό στο κοινό στο πιο καθαρό στυλ της galáctica εποχής. Αλλά η ιδέα είναι να γίνει τον Ιούλιο, μετά το Euro.

Ο Μπαπέ θα παίρνει 15 εκατομμύρια ευρώ καθαρά ανά σεζόν και θα’χει περίπου το 80% των δικαιωμάτων εικόνας του. Το μπόνους υπογραφής που θα λάβει και που θα συμπληρώσει τον μισθό του δεν έχει γίνει γνωστό. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια ιστορική μεταγραφή που έρχεται ελεύθερος.

Θα γεμίσει το Bernabéu τον Ιούλιο

Η παρουσίαση του Mbappé θα’ναι παγκόσμια και galáctica. Γι' αυτό έχουν θελήσει να περιμένουν μέχρι το τέλος του Euro. Προβλέπεται ένα γεμάτο νέο Bernabéu, στο οποίο δεν θα’χουν σημασία ούτε καν οι υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού σ’ένα φέουδο στο οποίο μπορεί να κλείσει η οροφή. Το σκηνικό έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια για αυτού του είδους τις εκδηλώσεις. Ο Φίγκο παρουσιάστηκε το 2000 στα επίσημα με τη φανέλα με το νούμερο 10. Τον διαδέχθηκε ο Zidane. Περισσότεροι από 400 δημοσιογράφοι τον είδαν να ποζάρει με το νούμερο 5 στο Pabellón de Hielo. Το 2002 ο Ρονάλντο συγκέντρωσε 500 δημοσιογράφους στην αίθουσα Τύπου του Μπερναμπέου. Ένα χρόνο αργότερα, ο Μπέκαμ έσπασε το ρεκόρ διαπιστευμένων δημοσιογράφων (544). Ήταν στο Raimundo Saporta.

Ο Kaká εγκαινίασε τις παρουσιάσεις με το κοινό. Έφερε 50.000 ανθρώπους στο Μπερναμπέου... Την ίδια χρονιά, το 2009, ένας ημιάγνωστος Καρίμ Μπενζεμά συγκέντρωσε 15.000. Αλλά χωρίς αμφιβολία το έπαθλο πήγε στον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον οποίο το Μπερναμπέου γέμισε απ’άκρη σ’άκρη: 85.000 άτομα, σύμφωνα με τον ίδιο τον σύλλογο, και μεγάλες ουρές έξω απ’το γήπεδο με κόσμο που δεν μπόρεσε να μπει. Με μια πρωτεύουσα γεμάτη τουρίστες αυτό το καλοκαίρι και με τη θετική αδράνεια ενός νικηφόρου κύκλου, η παρουσίαση του Mbappé θα σπάσει ρεκόρ. Είναι η αρχή μιας νέας εποχής.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.