News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Mbappé, Nacho, Modric, Yoro, Lunin... οι επόμενες αποφάσεις της Real Madrid

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο λευκός μηχανισμός δεν σταματά. Η φιέστα έχει τελειώσει και είναι η ώρα να συνεχίσουν να σχεδιάζουν και να λανσάρουν την Ρεάλ Μαδρίτης που έρχεται, αυτή των επτά τίτλων


Αν και φαίνεται ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ζει στη Cibeles και τις γύρω περιοχές, η αλήθεια είναι ότι η καθημερινότητα του λευκού συλλόγου περνάει απ’το Valdebebas κι από εκείνες τις αποφάσεις που λαμβάνονται ανεξάρτητα απ’το τι πιστεύεται έξω ​​απ’τη madridista αθλητική πόλη. Είναι η στιγμή των αποφάσεων και η πρώτη απ’αυτές και, ίσως η πιο σημαντική του καλοκαιριού, θα’ναι η ανακοίνωση της άφιξης του Kylian Mbappé στη Ρεάλ Μαδρίτης, κίνηση που θα γίνει στις 3 ή 4 Ιουνίου, όπως ενημέρωσε η MARCA.

Ο Γάλλος θα’ναι η αφετηρία αυτού που μπορούμε να θεωρήσουμε Ρεάλ Μαδρίτης 24-25, αυτής του ραντεβού με την ιστορία και των επτά τίτλων για τους οποίους θα μπορέσει να αγωνιστεί. Η επίσημη ανακοίνωση θα σηματοδοτήσει ένα πριν και μετά και παρόλο που είναι η πιο αναμενόμενη είδηση, θα τραβήξει την προσοχή όλου του κόσμου, αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά το madridista club στο κέντρο του ποδοσφαιρικού σύμπαντος.

Η άφιξη του Μπαπέ δεν θα’ναι η μοναδική. Ο επίσης Γάλλος Γιόρο μπορεί να’ναι ο συνταξιδιώτης του επιθετικού. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει αποκλείσει σε καμία στιγμή την απόκτηση του Γάλλου στόπερ, αν και η εμφάνιση ορισμένων ομάδων της Premier, με σημαντικές οικονομικές προσφορές για τον παίκτη, έχει αλλάξει το τοπίο των διαπραγματεύσεων.

Θα το κάνει όπως ο Bellingham

Είναι η στιγμή να δείξει ο ποδοσφαιριστής της Λιλ αν θέλει πραγματικά ή όχι να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να το κάνει όπως ο Bellingham, δηλαδή να αποκηρύξει χρήματα για να φορέσει τα λευκά madridista. Αυτό το Σάββατο έκανε μια επίδειξη που μπορεί να οδηγήσει στη σκέψη ότι θα το κάνει, με την παρουσία του στον τελικό του Γουέμπλεϊ. Ο Rafa Marín περιμένει μια απόφαση σχετικά μ’αυτό για να μάθει τον πιθανό προορισμό του για την επόμενη σεζόν.

Το επόμενο βήμα θα’ναι η επιβεβαίωση της παραμονής του Λούκα Μόντριτς, για μία ακόμη σεζόν, στην οποία μπορεί να προστεθεί κι αυτή του Λούκας Βάθκεθ, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτή η συμφωνία για την παραμονή του εργατικού μπακ δεν έχει κλείσει ακόμα. Είναι πολύ κοντά στην επέκταση του συμβολαίου του για άλλη μια σεζόν, αλλά η συμφωνία δεν έχει κλείσει ακόμα.

Ο Κριστιάνο τηλεφωνεί στον Νάτσο κι ο Λούνιν το σκέφτεται

Η απόφαση του Nacho Fernández δεν έχει αλλάξει. Η επιθυμία του να φύγει φαίνεται σταθερή, αλλά ακόμη δεν την έχει επιβεβαιώσει 100% στον σύλλογο. Το τελευταίο τηλεφώνημα που έλαβε ήταν απ’την Al Nassr, με μια σημαντική οικονομική προσφορά ως βασικό επιχείρημα.

Υπάρχουν άλλες δύο πιθανές ανανεώσεις που παραμένουν άλυτες. Αυτή που μου τραβάει την προσοχή είναι του Lunin. Με μία ακόμη σεζόν στο συμβόλαιό του, πρέπει να αποφασίσει ανάμεσα στην επέκταση ή την αλλαγή σκηνικού. Γνωρίζει ότι την επόμενη σεζόν θα επιστρέψει στον ρόλο του ως αναπληρωματικός του Κουρτουά και, αφού επαλήθευσε ότι μπορεί να’ναι βασικός στη Ρεάλ Μαδρίτης, αμφιβάλλει για το αν θα αποδεχθεί αυτό το νέο συμβόλαιο ή όχι.

Ο Κάρλο Αντσελότι είναι παραδομένος μπροστά στις δυνατότητες που έχει ο Φραν Γκονζάλες, ένας τερματοφύλακας που συνοδεύει την πρώτη ομάδα τις τελευταίες βδομάδες. Το φυσιολογικό είναι την επόμενη σεζόν να’ναι ο βασικός στην Καστίγια, αλλά τον Ιταλό δεν θα τον πείραζε αν γινόταν ένας ακόμη παίκτης στ’αποδυτήριά του, μαζί με τον Μάριο Μαρίν, τον άλλο canterano που φαίνεται να’χει θέση ανάμεσα στους μεγάλους τον επόμενο χρόνο. Κάτι που έχει πιο μακριά στον ορίζοντα του αυτή τη στιγμή ο Nico Paz, αν και με απόλυτη βεβαιότητα, θα συμμετάσχει στην περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η άλλη ανανέωση που έχει συζητηθεί στο Valdebebas πολλές φορές είναι αυτή του Ferland Mendy. Με μία ακόμη σεζόν μπροστά του, ο Γάλλος έδειξε στο καθοριστικό κομμάτι της σεζόν ότι η αξία του μέσα στην ομάδα είναι ανυπολόγιστη αυτή τη στιγμή. Οι ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης του έχουν μεταφέρει το ενδιαφέρον τους για την ανανέωση, αλλά προς το παρόν δεν έχει υπάρξει απάντηση.

Στο βάθος διακρίνονται οι κινήσεις που έκαναν οι madridistas ηγέτες γύρω απ’τον Αλφόνσο Ντέιβις. Η επιλογή είναι ακόμα ανοιχτή κι όπως συμβαίνει με τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Mendy παρακολουθεί πολύ προσεκτικά όλα όσα συμβαίνουν. Η Μπάγερν επιμένει στην ανανέωσή του, αλλά ακόμα δεν υπάρχει απόφαση.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.