News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Από ώρα σε ώρα η ανακοίνωσης της μεταγραφής του Mbappé

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Η ανακοίνωση της υπογραφής του Kylian Mbappé ως νέου παίκτη για την ομάδα της οποίας προεδρεύει ο Florentino Pérez είναι έτοιμη να γίνει μετά τον τίτλο του Champions League και το γεγονός ότι έμεινε εκτός προκαταρκτικής λίστας της Γαλλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.


Όλα δείχνουν ότι η σαπουνόπερα τελείωσε επιτέλους. Σύμφωνα με την L'Équipe, η Ρεάλ Μαδρίτης θα ανακοινώσει σήμερα την υπογραφή του Kylian Mbappé για τις επόμενες 5 σεζόν. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε πριν από ένα μήνα ότι δεν θα εκτελέσει τη ρήτρα που είχε στη διάθεσή του στην Παρί Σεν Ζερμέν για να συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο στη Γαλλία.

Η Γαλλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θέλει η ανακοίνωση να γίνει το συντομότερο δυνατό, όπως πληροφορήθηκε η El Confidencial. Στη συγκέντρωση στο Clairefontaine, η υπογραφή του Mbappé για τη Μαδρίτη έχει επισκιάσει την προετοιμασία των Γάλλων πριν το Euro. Αυτό δεν ευχαριστεί τον Didier Deschamps, ο οποίος θέλει οι παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι στην ηπειρωτική διοργάνωση.

Αυτή τη φορά η υπογραφή θα γίνει χωρίς πισωγυρίσματα, σε αντίθεση με ό,τι συνέβη το καλοκαίρι του 2022. Αν και φαινόταν ότι ο Μπαπέ δεν θα ανανέωνε με την PSG, τελικά υπέγραψε ανανέωση για δύο σεζόν με οψιόν τρίτης. Όμως η κατάσταση παρέμεινε ίδια στο Παρίσι και ο Kylian δεν κέρδισε τον πιο επιθυμητό τίτλο στο Κατάρ, το Champions League, ενώ η Μαδρίτη κέρδισε δύο σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Η Μαδρίτη περίμενε να παίξει στον τελικό του Champions League για να ανακοινώσει αυτή την υπογραφή. Ο Florentino Pérez δεν ήθελε αυτό το θέμα να αφήσει στην άκρη την ευκαιρία να προσθέσει ένα νέο Ευρωπαϊκό Κύπελλο στις βιτρίνες του Santiago Bernabéu.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.