News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Sold out στο Bernabéu για το αντίο του Kroos... και του Nacho;

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Δεν έχουν απομείνει εισιτήρια για το Ρεάλ Μαδρίτης-Μπέτις του Σαββάτου


Μέγιστη προσδοκία για τη μονομαχία της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μπέτις το Σάββατο στο Μπερναμπέου. Στην υψηλή ζήτηση εισιτηρίων καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, με κίνητρο την καλή εμφάνιση της ομάδας και τη θεαματική φύση του νέου Μπερναμπέου, προστίθεται εν προκειμένω ο ανακοινωθείς τελευταίος αγώνας του Τόνι Κρος με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο γήπεδό της, μετά την ανακοίνωση του Γερμανού της αποχώρησής του απ’το ποδόσφαιρο μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γερμανίας.

Το Σάββατο (10:00 μ.μ.) λοιπόν είναι το τελευταίο παιχνίδι του Αντόνιο στο Μπερναμπέου. Αυτό που μένει να επιβεβαιωθεί είναι αν αυτή η κατάσταση επηρεάσει περισσότερους παίκτες απ’αυτούς των οποίων το συμβόλαιο λήγει στις 30 Ιουνίου. Μιλάμε ιδιαίτερα για τον Νάτσο Φερνάντεζ, ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να αφήσει το κλαμπ της ζωής του για να ξεκινήσει μια νέα περιπέτεια στο MLS. Παρόλα αυτά, η αποχώρηση του νυν αρχηγού απ’την πρώτη ομάδα της Μαδρίτης δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη επίσημα, σε αντίθεση μ’αυτή του Κρος, που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες.

80.000 άνθρωποι θα γεμίσουν τις κερκίδες του ανακαινισμένου Bernabéu για να αποχαιρετήσουν τον Κρος, ίσως τον Νάτσο, και να αποχαιρετήσουν τη λαμπρή σεζόν πρωταθλήματος της Ρεάλ Μαδρίτης, πρωταθλήτριας της διοργάνωσης τέσσερις αγωνιστικές πριν απ’το τέλος της σεζόν. Συνολικά, οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν τουλάχιστον μια ακόμη εκδήλωση στο Κολοσσαίο της Castellana. Την 1η Ιουνίου, το γήπεδο θα ανοίξει τις πόρτες του, ώστε τα λευκά μέλη που δεν έχουν λάβει εισιτήριο για τον τελικό του Champions League να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τη μονομαχία του Wembley ανάμεσα στους λευκούς και τη Borussia Dortmund ζωντανά μέσα στο Bernabéu.

Και, σε περίπτωση λευκής νίκης στο Λονδίνο, θα υπάρξει ακόμη μία συγκέντρωση στο Chamartín, για να υποδεχτούν τους παίκτες σε περίπτωση που κερδίσουν αυτό που θα’ναι το 15ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο στην ιστορία της οντότητας.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.