News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Nacho το σκέφτεται

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Του Santiago Siguero


Το Σάββατο (10:00 μ.μ.) είναι το τελευταίο παιχνίδι του Κρος στο Μπερναμπέου. Αυτό που μένει να επιβεβαιωθεί είναι αν αυτή η κατάσταση επηρεάσει περισσότερους παίκτες απ’αυτούς των οποίων το συμβόλαιο λήγει στις 30 Ιουνίου. Μιλάμε ιδιαίτερα για τον Νάτσο Φερνάντεζ, ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να αφήσει το κλαμπ της ζωής του για να ξεκινήσει μια νέα περιπέτεια στο MLS. Παρόλα αυτά, η αποχώρηση του νυν αρχηγού απ’την πρώτη ομάδα της Μαδρίτης δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη επίσημα, σε αντίθεση μ’αυτή του Κρος, που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες.

Σ’αυτό το σημείο, ο Νάτσο σκέφτεται ακόμα αν θα βάλει τέλος σε ολόκληρη τη ζωή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου εντάχθηκε σε νεαρή ηλικία. Αν και πριν από λίγες μέρες φαινόταν ότι η απόφασή του είχε ληφθεί και το μέλλον του στόπερ έδειχνε το MLS, όπως ανέφερε η MARCA, η αλήθεια είναι ότι σήμερα ο ποδοσφαιριστής εξακολουθεί να’ναι διχασμένος ανάμεσα στο να φύγει ή να επεκτείνει τον χρόνο του στο σύλλογο του Bernabéu για άλλη μια σεζόν. Ο Νάτσο έκανε το ντεμπούτο του αυτή τη σεζόν ως πρώτος αρχηγός της Μαδρίτης, μια συνθήκη στην οποία έχει λάβει τους δύο τίτλους που κέρδισε η ομάδα φέτος: Σούπερ Καπ Ισπανίας και Liga. Την 1η Ιουνίου, στο Λονδίνο, θα μπορούσε να λάβει ένα τρίτο τρόπαιο για λογαριασμό των συμπαικτών του, εκείνο το Ευρωπαϊκό Κύπελλο που είναι πάντα ο μεγάλος στόχος του λευκού συλλόγου.

Τι θα’πρεπε να κάνει ο Νάτσο με το μέλλον του; Να εμείνει στην απόφασή σου και να πάει στο MLS· Να ξανασκεφτεί την αποχώρησή του και να μείνει στη Μαδρίτη.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.