News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Luka Modric συμφωνεί να ανανεώσει και να παραμείνει στη Real Madrid για μία ακόμη σεζόν

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο Κροάτης έχει πει το ναι και μετά τη συνάντηση με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, το μόνο που μένει είναι να υπογραφεί το συμβόλαιο για να επισημοποιηθεί η παραμονή του μέσου.


Ο Λούκα Μόντριτς θα συνεχίσει μια ακόμη σεζόν ντυμένος στα madridista λευκά. Η κατάσταση έχει ανατραπεί εντελώς κι αυτό που για πολλούς μήνες της σεζόν έμοιαζε να’ναι το αντίο μετά από 12 σεζόν ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, όλα έχουν αλλάξει κι ο Κροάτης θα επεκτείνει τον μύθο του ως madridista για έναν ακόμη χρόνο... τουλάχιστον.

Η συμφωνία μεταξύ του ίδιου του Λούκα Μόντριτς και του Φλορεντίνο Πέρεθ για την παραμονή του μέσου είναι ολική. Η καλή εμφάνιση των τελευταίων εβδομάδων, η απόλυτη προδιάθεση του Κροάτη να συνεχίσει να απολαμβάνει αυτό που θεωρεί τον «καλύτερο σύλλογο στον κόσμο και το καλύτερο σκηνικό για να παίξει ποδόσφαιρο» και η απόφαση των ηγετών της Ρεάλ Μαδρίτης να μην αλλάξουν τελείως μια πρωταθλήτρια ομάδα μετά την αποχώρηση του Κρος και η περισσότερη από πιθανή αποχώρηση του Νάτσο, έχουν οδηγήσει σε μια απόλυτη αλλαγή που θα αντικατοπτριστεί σ’ένα νέο συμβόλαιο για μια απ’τις μεγαλύτερες αναφορές στην ιστορία του λευκού συλλόγου.

Μαγικό κέντρο

Με αυτόν τον τρόπο θα αναπνεύσει επίσης κι ο Αντσελότι μετά το 'χτύπημα' του αποχαιρετισμού του Κρος. «Τουλάχιστον ένας», έλεγε ο Ιταλός, όπως μαρτυρούν οι τοίχοι του Valdebebas, και με την παραμονή του Κροάτη θα μπορέσει να ολοκληρωθεί η μετάβαση απ’αυτό που ήταν κέντρο πρωταθλητής, όπως αυτό που σχηματιζόταν απ’τους Κασεμίρο, Κρος και Μόντριτς. Πρώτα ήταν ο Βραζιλιάνος και δύο χρόνια αργότερα είναι ο Γερμανός αυτός που λέει αντίο, ενώ ο μικρόσωμος παίκτης θα’ναι ο τελευταίος που θα αφήσει τη madridista πειθαρχία.

Ο Μόντριτς δεν έχει σκεφτεί να αποχαιρετήσει το ποδόσφαιρο σε όλη τη σεζόν. Μάλιστα, όσοι τον γνωρίζουν δεν αποκλείουν ότι αυτός ο αποχαιρετισμός δεν θα έρθει παρά μόνο μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 σε Ηνωμένες Πολιτείες, Μεξικό και Καναδά. Νιώθει να’χει δυνάμεις υπάρχει μόνο ένα πράγμα που να του αρέσει τόσο όσο το να φοράει της Ρεάλ Μαδρίτης και είναι το να φοράει τη φανέλα της Κροατίας, με την οποία έχει μια δεύτερη θέση στον κόσμο, μια τρίτη θέση και μια δεύτερη θέση στο Nations League.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ, επικεφαλής

Απ’τη στιγμή που ξεπεράστηκαν οι δύσκολες στιγμές που βίωσε στην τρέχουσα σεζόν, ο Μόντριτς κατάφερε να αξιωθεί με το ποδόσφαιρό του και να αναλάβει τον νέο του ρόλο στην ομάδα. Αυτός κι ο Αντσελότι έχουν μιλήσει κι έχουν κατανοήσει τέλεια την κατάσταση. Ολικός κι απόλυτος σεβασμός στη μορφή του προπονητή και σ’αυτή ενός εκ των αρχηγών.

Ο Florentino Pérez, όπως λέγαμε την περασμένη Παρασκευή, ήταν αυτός που πήρε τα ηνία της κατάστασης κι όλα τελείωσαν με μια συμφωνία ώστε η ιστορία να συνεχιστεί, αυτή του Modric στα λευκά κι αυτή της Real Madrid με τον Κροάτη ιδιοφυή, αυτή που ξεκίνησε το 2012 και που δεν φαίνεται να’χει τέλος.

Ένα άλλο απ’τα επιχειρήματα του Μόντριτς για να συνεχίσει είναι να γράψει ιστορία ή μάλλον να την επεκτείνει, αφού ο Κροάτης θα μπορέσει να ξεπεράσει το ρεκόρ του Πούσκας ως ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που έχει παίξει αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το ρεκόρ είναι στα 39 έτη και 1 μήνα. Η ανανέωση του εγγυάται ότι θα το ξεπεράσει, αφού ο μέσος κλείνει αυτή την ηλικία στις 9 Σεπτεμβρίου. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δεύτερη θέση, με τον Buyo στην τρίτη θέση, μπροστά απ’τον Dudek.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.