News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το MLS ο αγαπημένος προορισμός του Nacho για τη νέα του πρόκληση

Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Δεν είναι για χρήματα αλλά για την επιθυμία να ανακαλύψει νέους αθλητικούς και προσωπικούς ορίζοντες. Το τηλέφωνο του αρχηγού χτυπάει εδώ και πολλές μέρες κι αυτό γιατί είναι ένας ποδοσφαιριστής σεβαστός και θαυμαστός.


Όπως ενημέρωσε η MARCA, ο Nacho Fernández έχει αποφασίσει να φύγει από τον σύλλογο στον οποίο έχει περάσει όλη του τη ζωή. Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης σκοπεύει να ζήσει μια νέα ποδοσφαιρική εμπειρία, αλλά αυτή τη φορά με άλλες επιπρόσθετες αξίες, όπως προσωπικές και οικογενειακές εμπειρίες που προέρχονται από το ποδόσφαιρο. Ο αγαπημένος του προορισμός αυτή τη στιγμή θα ήταν να παίξει στο αμερικανικό MLS. Όπως λέγαμε και χθες, δεν έχει υπογράψει τίποτα και η δέσμευσή του στον λευκό σύλλογο μέχρι τις 30 Ιουνίου είναι πέρα ​​από κάθε αμφιβολία.

Η περιπέτεια που θα ξεκινήσει δεν έχει καμία σχέση με τα χρήματα, αλλά με την αναζήτηση άλλων ειδών καταστάσεων και κινήτρων. Η Αραβία δεν έχει σταματήσει να καλεί τον madridista στόπερ τους τελευταίους μήνες, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι ο πιθανός προορισμός που επέλεξε ο Nacho για να υπογράψει το τελευταίο του συμβόλαιο ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Σε κάθε περίπτωση, ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης εχει ξεκάθαρο ότι δεν θα συνεχίσει παίζοντας σε καμία ισπανική ομάδα κι ότι θα του είναι πολύ δύσκολο να το κάνει σε μια ομάδα που μπορεί να αντιμετωπίσει τον σύλλογο ολόκληρης της ζωής του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το λέμε γιατί η Ίντερ ενδιαφέρθηκε πολύ να τον πάρει το περασμένο καλοκαίρι και τώρα είναι μία απ'τις ομάδες που περιμένουν το τέλος της σεζόν.

Δεν είναι για τα λεφτά

Οι πρώτοι μήνες της φετινής σεζόν δεν ήταν απλοί. Έπαιξε ελάχιστα και συν τοις άλλοις οι εμφανίσεις του συνοδεύτηκαν από δύο αποβολές. Ανά πάσα στιγμή ένιωσε να τον στηρίζουν όλοι όσοι φορούν λευκά, όσοι κάθονται στον πάγκο και οι ηγέτες. Εκείνες τις μέρες δέχτηκε την ψυχολογική ώθηση του να του βάλουν μια ανανέωση στο τραπέζι, αλλά δεν ήταν οι καλύτερες μέρες για τον αμυντικό, για έναν παίκτη που αποπνέει madridismo.

Ο Ισπανός διεθνής (πολύ προσοχή στην πιθανή επιστροφή του στην εθνική ομάδα για το Euro, εάν συνεχίσει να παίζει και συνεχίσει να παίζει και συνεχίσει να το κάνει σε αυτό το επίπεδο· στον Ντε λα Φουέντε άρεζε πάντα) νιώθει την ανάγκη να εξερευνήσει κάτι νέο, αλλά αυτή η ανησυχία δεν έχει καμία σχέση με τα χρήματα. Ο Nacho είναι απ'αυτούς τους παίκτες που ήξεραν να διαχειρίζονται και να επενδύουν τέλεια. Το οικογενειακό και επαγγελματικό του περιβάλλον τον βοήθησαν να το πετύχει από τότε που ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο.

Ξεκινώντας με το Clásico, ο Nacho έχει ακόμα κάποιες προκλήσεις να εκπληρώσει στο υπόλοιπο αυτής της σεζόν. Το συναισθηματικό φορτίο θα είναι ισχυρό. Την περασμένη σεζόν υπέφερε ήδη και το απόλαυσε, αλλά αυτή τη φορά έχει ήδη ενημερώσει τον σύλλογο και τον ίδιο τον Florentino Pérez για την απόφασή του. Τιμές για τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης, αυτόν που ήρθε στο λευκό κλαμπ πριν από 23 χρόνια.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.