News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Nacho είναι αποφασισμένος να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο λευκός αρχηγός έχει ήδη ενημερώσει τον σύλλογο και τον προπονητή για την επιθυμία του να δοκιμάσει μια νέα περιπέτεια και τώρα μένει το περίπλοκο βήμα να το επιβεβαιώσει.


Ο Nacho Fernández είναι ένας πραγματικός θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο αρχηγός του λευκού club έχει πια 12 σεζόν ως παίκτης στην πρώτη ομάδα της ομάδας της madridista οντότητας, αν κι έκανε το ντεμπούτο του το 2011 υπό τον Ζοζέ Μουρίνιο. Η πορεία του τον στηρίζει και είναι το καλύτερο δυνατό επιχείρημα για να αποφασίσει πότε θα έρθει η ώρα να αποχαιρετήσει το κλαμπ όλης της ζωής του.

Την περασμένη σεζόν έμοιαζε να είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στην παραμονή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά τελικά η καρδιά του τον τράβηξε πίσω την τελευταία στιγμή, συμπίπτοντας με τον αγώνα με την Αθλέτικ. 12 μήνες αργότερα, η ιστορία επαναλαμβάνεται, αλλά τώρα έχει πάει παραπέρα λέγοντας στους ηγέτες του συλλόγου ότι η ιδέα του είναι να μην μείνει. Το έχει αναφέρει ακόμη και στον Florentino Pérez. Όλα μπορούν να αλλάξουν όπως συνέβη πέρυσι, αλλά φαίνεται να'χει πάρει την απόφαση.

Έχοντας κλείσει τα 34 τον Ιανουάριο, ο αμυντικός συνεχίζει να αποδεικνύει όταν παίζει ότι μπορεί να έχει μια θέση στο madridista ρόστερ. Η απόδοσή του είναι το βασικό του επιχείρημα χρονιά μετά τη χρονιά και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Παρά τις αμφιβολίες που εκδηλώθηκαν σε πολύ συγκεκριμένες στιγμές της φετινής σεζόν, ο Νάτσο έχει δείξει για άλλη μια φορά, ειδικά αφότου μάρκαρε κι εξουδετέρωσε τον Χάλαντ, ότι το επίπεδό του παραμένει άθικτο κι ότι είναι ικανός να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε πρόκληση, κάτι που κάνει από τότε που εμφανίστηκε στην πρώτη ομάδα με τον Μουρίνιο στον madridista πάγκο.

Την περασμένη σεζόν είδε πολύ κοντά τον αποχαιρετισμό του στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά την τελευταία στιγμή το ξανασκέφτηκε και είδε την δυνατότητα να εκπληρώσει ένα άλλο όνειρό του, όπως είναι το να είναι ο καπετάνιος του πλοίου, ο υπεύθυνος για την άρση των τροπαίων που κατακτιούνται σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Το έχει κάνει ήδη στο Σούπερ Καπ και έχει ακόμα δύο δυνατότητες με τη LaLiga και το Champions League.


Στην ατζέντα της Ίντερ

Αρκετές ομάδες ήρθαν για αυτόν, ειδικά η Ίντερ. Δεν του πέρασε ποτέ απ'το μυαλό η ιδέα να παίξει σε άλλη ομάδα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Σε όλη την φετινή σεζόν οι κλήσεις επαναλαμβάνονταν. Στην αρχή της χρονιάς πέρασε άσχημα λόγω των δύο αποβολών για δύο κινήσεις μακριά απ'τη συνήθη συμπεριφορά του στους αγωνιστικούς χώρους. Τόσο ο σύλλογος όσο κι ο Αντσελότι ήταν στο πλευρό του. Οι ηγέτες του πρόσφεραν να ανανεώνει όποτε ήθελε κι ο προπονητής του έδωσε διάρκεια για να γίνει ο παρτενέρ του Rüdiger, αν και είναι αλήθεια ότι στην αρχή της σεζόν ένιωσε εκτοπισμένος απ'την βασική ομάδα.

Τώρα η κατάσταση επαναλαμβάνεται, αλλά αυτή τη φορά ο σύλλογος κι ο προπονητής γνωρίζουν την επιθυμία του. Απομένει το περίπλοκο βήμα να την επιβεβαιώσει, αλλά ο Νάτσο έχει στο μυαλό του την ιδέα να ζήσει μια εμπειρία έξω απ'τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η μόνη του δέσμευση είναι να συνεχίσει να υπερασπίζεται το έμβλημα των λευκών μέχρι την τελευταία μέρα. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο κεφάλι του να σκεφτεί. Κουμάντο κάνει ο madridismo.

Ο Νάτσο έχει κερδίσει την δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα στο να κλείσει τον κύκλο ντυμένος στα λευκά ή να ξεκινήσει μια περιπέτεια στο εξωτερικό, μια επιλογή που αυτή τη στιγμή είναι αυτή που έχει στο μυαλό του. Υπάρχουν ομάδες που περιμένουν, αλλά για εκείνον το σημαντικό είναι να νιώθει άνετος και πεπεισμένος για την απόφαση που θα πάρει. Το να φύγει απ'τον σύλλογο που τον έκανε ποδοσφαιριστή και άνθρωπο δεν είναι απλό.

Τη φετινή σεζόν έχει παίξει 29 παιχνίδια και παρόλο που δεν θα φτάσει τα 44 της προηγούμενης χρονιάς, οι αριθμοί του θα είναι πολύ κοντά. Μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα και με πολλές παρουσίες στον πάγκο, έχει δείξει για άλλη μια φορά ότι είναι ένας αξιόπιστος αμυντικός κι ένας υποδειγματικός αρχηγός.

Αν τελικά επιβεβαιωθεί η αποχώρησή του, η Ρεάλ Μαδρίτης θα σεβαστεί την απόφασή του. Εν αναμονή και λαμβάνοντας υπόψη τον απαραίτητο σχεδιασμό, το λευκό club έχει ήδη ρίξει ένα δίχτυ γύρω απ'τον Leny Yoro, τον 18χρονο στόπερ της Λιλ, ο οποίος, αγώνα μετά τον αγώνα, εκπλήσσει τους πάντες με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες. Ο Ράφα Μαρίν, που αυτή τη στιγμή είναι δανεικός στην Αλαβές, θα μπορούσε να γίνει η εναλλακτική του ως άνθρωπος της cantera. Δεν υπάρχει απόφαση. Το σίγουρο είναι ότι στο τέλος του δανεισμού του απ'την vitoriano ομάδα θα επιστρέψει. Θα δούμε αν θα επιστρέψει για να φύγει ξανά. Οι Rüdiger, Alaba και Militao έχουν σίγουρη θέση. Θα πρέπει βέβαια να δούμε πώς θα επιστρέψουν ο Αυστριακός κι ο Βραζιλιάνος απ'τους μακροχρόνιους τραυματισμούς τους.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.