News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Αμφίβολος για το Clasico ο Mendy

Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Του Agustín Martín

Ο Γάλλος έχει μια ελαφριά καταπόνηση στον αριστερό μηρό, αλλά δεν είναι αποκλεισμένος: Camavinga ή Fran García, οι εναλλακτικές


Η Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση πριν από το Clasico (Κυριακή, 10:00 μ.μ.) με όλους τους παίκτες της διαθέσιμους εκτός από τον Ferland Mendy. Ο Γάλλος μπακ δεν προπονήθηκε λόγω ελαφριάς καταπόνησης στον αριστερό μηρό. Είναι αμφίβολος για το Clasico, αλλά δεν είναι αποκλεισμένος. Ο Αντσελότι θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν είναι εφικτό να επανέλθει ή όχι. Σε περίπτωση που δεν μπορέσει να βασιστεί στον Γάλλο, ο Καμαβίνγκα ή ο Φραν Γκαρθία παρουσιάζονται ως ξεκάθαροι αντικαταστάτες. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έπαιξε ήδη σε αυτή τη θέση τις δύο τελευταίες σεζόν (η απόδοσή του στο περσινό Clasico του Copa ήταν αξέχαστη, με τη νίκη των λευκών με 0-4 στο Camp Nou, όπου εξουδετέρωσε τον Raphinha), ενώ ο canterano δεν καταλήγει να μπει στο μάτι του Ιταλού τεχνικού.

Το μεγάλο νέο ήταν η παρουσία του Τιμπό Κουρτουά που προπονήθηκε με την ομάδα. Ένα μήνα μετά την ρήξη του εσωτερικού μηνίσκου στο δεξί γόνατο, ο τερματοφύλακας ολοκλήρωσε την προπόνηση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Αυτό που εκτιμήθηκε ως διάστημα ανάρρωσης 6-7 βδομάδων, έχει επισπευσθεί. Ακόμα κι έτσι, είναι πολύ νωρίς για να πούμε πότε θα ξαναμπεί κάτω από τα δοκάρια.

Από την πλευρά του, ο Ντάνι Καρβαχάλ, που έφυγε με έντονες κράμπες απ'το παιχνίδι της Τετάρτης με τη Σίτι 10 λεπτά πριν ολοκληρωθεί η παράταση, προπονήθηκε κανονικά. Την Παρασκευή δούλεψε με τους φυσιοθεραπευτές τόσο του συλλόγου όσο και μιας κλινικής στο Boadilla del Monte, όπου είναι τακτικός, και θα είναι στη διάθεση του Ancelotti για να αντιμετωπίσει τη Barcelona.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.