News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Reguilón και Mendy, μονομαχίες στις πλευρές του Pizjuán

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Του J. L. Calderón

Η Μαδρίτη πόνταρε πολύ δυνατά στον Γάλλο και ανάγκασε τον canterano να φύγει


Πλήρης μονομαχία στις πλευρές του Pizjuán. Reguilón απέναντι σε Mendy. Ο πρώτος αναγκάστηκε να πάει δανεικός στη Σεβίλλη μπροστά στην άφιξη του Γάλλου. Σήμερα θα τεθούν αντιμέτωποι για πρώτη φορά δύο παίκτες που την επόμενη σεζόν θα μπορούσαν να είναι συμπαίκτες στη Μαδρίτη.

Ο Mendy αρχίζει να εμφανίζεται στις εντεκάδες του Zidane και η απόδοσή του είναι αξιοσημείωτη. Στο Pizjuán, όπως κι ενάντια στην PSG, θα είναι βασικός στην αριστερή πλευρά λόγω του τραυματισμού του Marcelo. Η Μαδρίτη έκανε μια μεγάλη επένδυση για να υπογράψει τον Γάλλο, ένα στοίχημα του Zidane.

Εν τω μεταξύ, ο Reguilón είναι μια από τις αισθήσεις της έναρξης της σεζόν στη Σεβίλλη. Ο αμυντικός έχει φτάσει σε πλήρη φόρμα για την έναρξη και είναι μια πιστή αντανάκλαση αυτού που ζητά ο nervionense προπονητής απ’τα μπακ του: να ζουν στο αντίπαλο μισό και να προσπαθούν να πατάνε περιοχή με τη μπάλα ελεγχόμενη. Η ενέργεια του canterano που είναι δανεικός απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει διεισδύσει γρήγορα στους οπαδούς της Σεβίλλης. Εκείνες οι φωνές κατά τη διάρκεια των αγώνων· το να βρεθεί στο νοσοκομείο επειδή δεν απέφυγε μια σύγκρουση στη μονομαχία με τη Γρανάδα· εκείνο το συναίσθημα για το πρώτο του γκολ στην Primera εναντίον της Espanyol...

Ο Reguilón επιδεικνύει στη Σεβίλλη, στα 22 του, ότι καλείται να είναι ένας απ’τους μεγάλους αριστερούς μπακ της εθνικής σκηνής κατά την επόμενη δεκαετία. Η Σεβίλλη θα τον κρατούσε με κλειστά μάτια, αλλά η Μαδρίτη δεν ψήνεται. Γι’αυτό δεν του έβαλε οψιόν αγοράς. Ήξερε επίσης τις δυνατότητές του. Ένας χρόνος για να τον απολαύσουν στο Pizjuán.





Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.