News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Έτοιμος για μια ακόμα «μάχη» στο Pizjuán ο Ramos

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Του J. L. Calderón

Επιστρέφει έχοντας απουσιάσει στο Τσάμπιονς Λιγκ και το κάνει σε μια έδρα τόσο ξεχωριστή όσο και δύσκολη για τον ίδιο


Ο Sergio Ramos επιστρέφει για να πάρει το περιβραχιόνιο της Ρεάλ Μαδρίτης στην επίσκεψη στο Pizjuán. Ο αρχηγός απουσίασε την περασμένη Τετάρτη στον διασυρμό της Μαδρίτης απ’την PSG και η ομάδα τον στερήθηκε. Και είναι ότι, τουλάχιστον στο Champions League, οι λευκοί έχουν χάσει τα τελευταία πέντε παιχνίδια στα οποία δεν έχει παίξει ο στόπερ.

Ο Sergio επιστρέφει για να αντιμετωπίσει έναν από τους πιο ξεχωριστούς αγώνες της σεζόν. Επίσης, τον πιο δύσκολο λόγω του εχθρικού περιβάλλοντος που υποφέρει απ’τις κερκίδες του Sánchez Pizjuán μετά την αποχώρησή του για την Ρεάλ Μαδρίτης. Το να παίζει ως φιλοξενούμενος ενάντια στη Σεβίλλη έχει γίνει μια μάχη για τον Ράμος, ο οποίος δεν έχει καταφέρει ποτέ να περάσει απαρατήρητος και υποφέρει ένα πραγματικό μαρτύριο. Ο Ράμος ξέρει ότι για άλλη μια φορά θα είναι στο στόχαστρο του Pizjuán.

Όμως, μακριά από το να φοβηθεί, ο Ramos δεν έχει σταματήσει ποτέ να βγαίνει μπροστά στο πρώην γήπεδό του. Μάλιστα, η Σεβίλλη είναι η ομάδα στην οποία έχει σημειώσει τα περισσότερα γκολ, επτά, τέσσερα από αυτά στο Sánchez Pizjuán. Μερικά απ’αυτά τα γκολ δεν έκαναν τίποτα άλλο απ’το να αυξήσουν την τεταμένη ατμόσφαιρα που υπάρχει με τον madridista αρχηγό.

Αλλά πέρα ​​από αυτό που τον περιμένει απόψε, ο Ράμος επιστρέφει στην ομάδα με σκοπό να βοηθήσει στην ανατροπή μιας λεπτής κατάστασης της ομάδας, η οποία υπέστη μια σημαντική αναποδιά στο Champions League. Τώρα είναι σειρά του Pizjuán, ένα ιδιαίτερα περίπλοκο γήπεδο για τη Μαδρίτη τις τελευταίες σεζόν. Ωστόσο, η λευκή ομάδα χρειάζεται να δώσει ένα χτύπημα για να ανακτήσει τον έλεγχο της κατάστασης και γι 'αυτό θα έχει έναν Ramos αποφασισμένο να οδηγήσει την ομάδα του.

Όλα δείχνουν ότι ο θυσιασμένος θα είναι ο Militao. Έτσι, ο Zidane θα ανακτούσε το δίδυμο των καλών του στόπερ, Sergio Ramos και Varane, για ένα θεμελιώδες ματς.



Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.