News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη ξεχνά να κερδίζει

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Του Miguel Ángel Lara

Έξι νίκες στα τελευταία 14 παιχνίδια του πρωταθλήματος


Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεχάσει να κερδίζει. Η νέα αποτυχία της εναντίον της Βιγιαρεάλ επιβεβαιώνει μια επικίνδυνη τάση την οποία κουβαλά απ’την περασμένη σεζόν: δυσκολεύεται πάρα πολύ να πάρει τα παιχνίδια. Στα 14 τελευταία παιχνίδια μετά την επιστροφή του Zidane στον λευκό πάγκο, η Μαδρίτη πήρε μόνο έξι νίκες με τέσσερις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. Μετά τη νίκη στο Βίγκο, οι δύο συνεχόμενες ισοπαλίες εναντίον των Βαγιαδολίδ και Βιγιαρεάλ χτυπάνε ξανά όλους τους συναγερμούς σε μια Μαδρίτη που είναι ήδη τέσσερις βαθμούς πίσω απ’την πρώτη, την Ατλέτικο, μετά από μόλις εννέα διεκδικούμενους βαθμούς. Μόνο η κακή έναρξη της Barça ανακουφίζει μια λευκή ομάδα που με το καλημέρα είναι και πάλι μακριά απ’την πρωτιά.

Αν στη μέση του άσχημου σερί στο πρωτάθλημα βάλουμε την προετοιμασία, στη οποία οι λευκοί κέρδισαν μόνο δύο απ’τα επτά παιχνίδια τους, η ανησυχία αυξάνεται.

Στο τέλος του αγώνα, ο Casemiro ήταν αυτός που ανέλαβε να κάνει τον απολογισμό στα μικρόφωνα του Movistar κι ο Βραζιλιάνος έδειξε αρκετά επικριτικός με την ομάδα του μετά τη νέα γκέλα, τη δεύτερη στο πρωτάθλημα. "Τι λείπει απ’την ομάδα; Της λείπουν τα πάντα, το γκολ, το να’μαστε καλύτεροι αμυντικά, να’μαστε ομάδα... Είμαστε μια ομάδα και το πνεύμα είναι ομαδικό κι αν δουλέψουμε ως ομάδα θα πάμε πολύ μακριά στη Liga", είπε το λευκό 14.

Ο Βραζιλιάνος εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι δεν πήραν μια νίκη που αντιστέκεται στο λευκό σύνολο. Όχι μόνο στην αρχή αυτής της Liga, αλλά επίσης και κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν. "Η Μαδρίτη είναι υποχρεωμένη να κερδίζει πάντα, αλλά φυσικά είναι μια δύσκολή έδρα. Πιστεύω ότι είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά μας έκαναν ευκαιρίες και μας έβαλαν τα γκολ. Παλέψαμε μέχρι το τέλος κι αυτός είναι ο δρόμος.  Μια ισοπαλία και συνεχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς. Έρχεται η διακοπή και είναι καιρός να αλλάξουμε το τσιπ και τη νοοτροπία", ανέλυσε προσπαθώντας να βρει κάτι θετικό.


Χωρίς  δικαιολογίες

Ο Casemiro δεν θέλησε να αναζητήσει το πρόβλημα στην αλλαγή του συστήματος με την απουσία του Modric απ’την εντεκάδα: "Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Το 4-4-2 δεν είναι φυσιολογικό για εμάς, αλλά είχαμε ευκαιρίες, παίξαμε καλά, αλλά πρέπει να κερδίζουμε πάντα".

Η κατάσταση της ομάδας δημιουργεί τόσες αμφιβολίες που καταλαβαίνει την έλλειψη εμπιστοσύνης των οπαδών αυτή τη στιγμή: «Οι αμφιβολίες είναι φυσιολογικές. Πρέπει να δούμε τη δουλειά που κάναμε. Είναι μια έδρα που θα κόψει βαθμούς από πολλούς. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».



Η σελίδα της στήλης στο facebook:



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.