News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η διακοπή αφήνει τον Zidane με 12 παίκτες στο Valdebebas, αλλά πέντε από αυτούς τραυματίες

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Του Felipe Olcina

Είναι 14 οι madridistas με διεθνείς δεσμεύσεις


Μετά την ισοπαλία με τη Βιγιαρεάλ, η Μαδρίτη αποχαιρετά το πρωτάθλημα μέχρι την επόμενη 14η Σεπτεμβρίου. Το λευκό σύνολο δεν θα παίξει μέχρι το επόμενο Σάββατο, όταν επιστρέψει στο Bernabéu για να αντιμετωπίσει τη Levante του Paco López.

Το διάλειμμα για τις διεθνείς δεσμεύσεις αφήνει το λευκό σύνολο χωρίς 14 παίκτες και τον Zinedine Zidane με λίγους παίκτες για να εργαστεί. Με πέντε παίκτες τραυματίες -συν τον Hazard που πάει στο Βέλγιο- ο Γάλλος θα μπορέσει να υπολογίζει μόνο στους Odriozola, Nacho, Marcelo, Mendy, Benzema, Mariano και Lucas Vázquez.

Ανάμεσα στους madridistas διεθνείς, ξεχωρίζουν διάφορα ονόματα: ο Vinícius, που θα μπορούσε να παίξει για πρώτη φορά με την ανδρών της Βραζιλίας· ο Areola, ο οποίος θα πάει στη Γαλλία πριν γίνει madridista· ή ο Jovic, που με την ανδρών της Σερβίας θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία του Cristiano. Η κύρια ανησυχία είναι ο Hazard, ο οποίος θα είναι με το Βέλγιο παρόλο που δεν έχει ακόμη ανακάμψει από τον τραυματισμό.





Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.