News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Αυτής της ομάδας της λείπουν πολλά πράγματα

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Του Carlos Carpio, υποδιευθυντή της Marca


Ενώ ο Zidane συνεχίζει να επιμένει μέχρι την τελευταία ημέρα στην υπογραφή του Pogba η Real Madrid συνεχίζει να δείχνει τα ίδια ελαττώματα που την καταδίκασαν την περασμένη σεζόν και που δεν προμηνύουν τίποτα καλό για τη φετινή: απ’τους εννέα πιθανούς βαθμούς έχει χάσει ήδη τους τέσσερις. Λες και η άφιξη του εντυπωσιακού Γάλλου μέσου θα’λυνε μονομιάς τις πολλές αδυναμίες μιας ομάδας επίπεδης, αργής, βαρετής, που παίρνει τα παιχνίδια (όταν τα παίρνει) μόνο με σπίθες του ταλέντου. Οι λευκοί δεν ασκούν κανέναν έλεγχο επί του παιχνιδιού, τους λείπει ποδόσφαιρο και τους λείπει σθένος, σωματική ανάπτυξη. Τους λείπει επίσης ένα δουλεμένο σύστημα και μια καλά συντονισμένη πίεση, κάτι περισσότερο απ’το να τρέχουν προς τον αντίπαλο που έχει τη μπάλα σαν ακέφαλα κοτόπουλα και χωρίς καμία τάξη. Τους λείπει μέθοδος και τους περισσεύουν αυτοσχεδιασμοί. Και τους λείπει γκολ, επειδή οι σποραδικές συνεισφορές του Bale και η καλύτερη έκδοση του Benzema έχουν φανεί ήδη ότι δεν τους φτάνουν.

Αλλά πάνω απ 'όλα τους λείπει να αμύνονται. Πολύ. Με άμυνες που παίζουν συγκεντρωμένες, με επιθετικότητα και με μια μέθοδο, με τάξη. Είναι ένα πρόβλημα που κουβαλάνε εδώ και χρόνια, αλλά τώρα που μπροστά δεν υπάρχει κανείς που να σκοράρει 50 γκολ, το να κρατάνε ανέπαφη την εστία είναι θεμελιώδες. Είναι σημαντικό ότι στην Βιγιαρεάλ ο καλύτερος αμυντικός ήταν ο νεοφερμένος Μεντί. Από τότε που ανέλαβε την ομάδα ο Zidane, έχουν παίξει 21 παιχνίδια, απ’τα οποία έχουν κερδίσει 8, έφεραν ισοπαλία σε 6 και έχασαν 7. Η ισορροπία των γκολ υπέρ και κατά είναι καταστροφική: 36-35, και μόνο σε 5 αγώνες ήταν σε θέση να κρατήσουν ανέπαφη την εστία. Χθες η Βιγιαρεάλ εμφανίστηκε δύο φορές κοντά στον Courtois και έβαλε δύο γκολ. Πάρα πολύ απλό το να βάλεις γκολ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτής της ομάδας της λείπουν πολλά περισσότερα πράγματα πέρα απ’τον Pogba.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.