News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Bale, πιο ερωτευμένος από ποτέ με τη Μαδρίτη στην έκτη επέτειό του στα λευκά

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Του Juan Ignacio García-Ochoa

"Υπερήφανος που παίζω σε αυτό το μεγάλο club", έγραψε στα κοινωνικά δίκτυά του


Ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν αναλώνεται συνήθως στα κοινωνικά δίκτυα πέρα ​​από τα σχόλιά του για το γκολφ, αλλά σήμερα το έκανε για να γιορτάσει την έκτη επέτειό του στην Ρεάλ Μαδρίτης. Το λευκό club υπενθύμισε την άφιξή του στις 2 Σεπτεμβρίου του 2013 κι ο Gareth απάντησε με ένα μήνυμα που αντανακλά την ευτυχία που έχει τώρα στη Μαδρίτη. "Υπερήφανος που παίζω σε αυτό το μεγάλο club", έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα, φυσικά στα αγγλικά.

Ο Μπέιλ είναι χαρούμενος αφού κατάφερε να πετύχει κάτι που φαινόταν αδύνατο: να μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ουαλός γνώριζε ότι ο Zinedine Zidane δεν τον υπολόγιζε κι ο Μπέιλ, ο οποίος διαβεβαίωνε πάντα ότι θα’μενε, ήταν έτοιμος να λυγίσει τον Ιούλιο για να πάει στην Κίνα. Μέχρι δύο φορές βρέθηκε στη ράμπα της εξόδου απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης για να παίξει στην Jiangsu Suning, αλλά τα προβλήματα στο κλείσιμο της επιχείρησης τον άφησαν τελικά στις τάξεις του λευκού κλαμπ. Κι ο Ζιντάν δεν είχε άλλη επιλογή παρά να το αποδεχτεί... και να το εκμεταλλευτεί.

Αν ο Zizou έχει δείξει κάτι σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν, είναι ένας εξαιρετικός διευθυντής Ανθρώπινων Πόρων. Επειδή ο Γάλλος έχει διευθετήσει σε λιγότερο από δέκα μέρες μια σχέση που ήταν εντελώς χαλασμένη. Η επικοινωνία ανάμεσα σε προπονητή και παίκτη ήταν μηδενική και, επιπλέον, ο προπονητής έπρεπε να υπομείνει τις επιθέσεις του Jonathan Barnett καθ 'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Παρά τα πάντα, οι δύο πλευρές έκαναν νέα αρχή και έχουν συμμάχησε για να προσπαθήσουν να πάρουν τη Ρεάλ Μαδρίτης απ’το χέρι στον αγώνα για τους τίτλους. Ο ZZ ξέρει ότι πρέπει να βάζει τον Bale εάν θέλει να κερδίζει παιχνίδια κι ο Bale ξέρει ότι πρέπει να υποκύπτει σε ορισμένες εντολές του προπονητή του, αν θέλει να παίζει τακτικά. Μια επαγγελματική σχέση που για την ώρα δίνει καλά αποτελέσματα.

Ο Bale θέλει να αποδείξει στους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης ότι μπορεί να είναι ο ηγέτης που χρειάζεται η ομάδα κι ότι οι αποδοκιμασίες που άκουσε επανειλημμένα την περασμένη σεζόν ήταν άδικες. Είναι περισσότερο παρακινημένος από ποτέ και είναι σίγουρος ότι αν τον σεβαστούν οι τραυματισμοί, μπορεί να γίνει ο καθοριστικός παίκτης που χρειάζεται η Μαδρίτη. Το γεγονός ότι είδε τον εαυτό του να παίζει στην Κίνα τον έκανε να αντιδράσει και να παίξει με μια διάθεση εκδίκησης που αποδεικνύεται κλειδί σε αυτή την αρχή της σεζόν. "Πόσο θα διαρκέσει;" Είναι αυτό που αναρωτιούνται οι οπαδοί κι ο ίδιος ο Zinedine Zidane, ο οποίος γνωρίζει ότι αν ο Bale είναι συνδεδεμένος όλο το χρόνο, μπορεί να είναι καθοριστικός. Το πρόβλημα, πιστεύει ο Γάλλος προπονητής, είναι ότι η προσκόλληση στον Bale είναι μια πράξη πίστης. Στα χρόνια του στη Μαδρίτη άφησε μεγάλες αναλαμπές, αλλά δεν ήταν ποτέ ένας σταθερός ποδοσφαιριστής.



Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.